Închide meniul

Ion Ţiriac a făcut declaraţia care spune totul despre miliardarul român: „Dacă tăticu`, mămicu`, pisicu`, căţelu` trebuie să plătească, n-au de unde”

Dan Roșu Publicat: 24 aprilie 2023, 14:15 / Actualizat: 5 mai 2023, 17:57

Reclamă
Ion Ţiriac a făcut declaraţia care spune totul despre miliardarul român: „Dacă tăticu`, mămicu`, pisicu`, căţelu` trebuie să plătească, n-au de unde

Ion Ţiriac a răbufnit după ce Simona Halep a fost suspendată 4 ani

Ion Ţiriac, în timpul unui interviu / Hepta

Ion Ţiriac a făcut declaraţia care spune totul despre miliardarul român. Magnatul susţine gratis echipele de hochei, de la vârsta de 4 ani, la 12 ani. Mai mult, acesta a şi organizat un turneu internaţional, la care au participat şi echipe din Bulgaria, Slovacia şi Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac susţine că nu toţi copiii pot continua să practice hocheiul, după ce apar cheltuielile adevărate, pe care nu le mai acoperă clubul fostul tenismen.

Ion Ţiriac a făcut declaraţia care spune totul despre miliardarul român

„Este spectaculos ce se întâmplă. Să ai 12 echipe, de la 3-4 ani, la 12 ani. Mai e şi la Braşov. Facem pe zone nişte concursuri. Eu am fost născut în hochei, nu în tenis. D-aia nu mai am nas, mi s-a dus. Aici am o gaură, de la 13 ani, pe care am luat-o cu crosa.

Şi familia mea mi-a spus că mi-e imposibil să mă dezlipesc de pământ. Şi mă mândresc cu asta. Nici nu am uitat de unde am plecat, nu am uitat nici cum am plecat şi nu uit nici unde am ajuns.

Nu vin la hochei la 5-6 ani, vin la 3 ani şi jumătate. Foştii mei colegi au lucrat gratis aici la selecţii. Nu ai cum să nu îl selecţionezi când vine la 3-4 ani. Dacă rămân 20 dintre cei 100, asta e altceva. Ăştia care au ajuns la 12 ani fac 7 antrenamente pe zi.

Reclamă

Dar nu pot face decât 50 de minute pentru că sunt prea mulţi. Foarte adevărat e un cuvânt magic: gratis! Cât timp este gratis ca aici, vin. Dacă tăticu`, mămicu`, pisicu`, căţelu` trebuie să plătească nu ştiu cât, n-au de unde deocamdată. De asta noi am rămas în aceeaşi situaţie. Mă uit foarte adânc l Braşov, să vedem cum mergem mai departe”, a spus Ţiriac.

Ion Țiriac sare în apărarea Simonei Halep

Pe de altă parte, Ion Țiriac sare în apărarea Simonei Halep, după ce sportiva este în continuare suspendată și nu are drept de joc. Turneul de la Roland Garros va începe la sfarșitul lunii mai, însă Simona Halep încă nu știe dacă va putea participa la Grand Slam-ul de la Paris.

„Din punct de vedere juridic, atenție, eu vă întreb un lucru? Cine plătește dacă cumva Simona are dreptate? Eu sunt convins că fata asta voluntar nu a luat nimic și la vârsta pe care o are, nu a luat atâția ani, de ce să iei și la US Open? E ridicol.

Reclamă 4 / 0/3

Dar dacă cumva se ajunge la concluzia, ca în arbitrajul cu domnul Năstase, când a fost suspendat de Federația Internațională, s-a ajuns la concluzia că nu e rasist, că nu a făcut nimic, dar nimeni nu a mai fost vinovat, nici ăia care l-au acuzat, nici ăia care l-au judecat.

Dacă se ajunge la o concluzie în care Simona nu a fost vinovată cine îi plătește ei aceste luni în care nu a jucat? Numărul 2, nu o să fie ușor pentru Simona să vină înapoi, e o realitate pe care cred că și-o asumă și ea, se antrenează în fiecare zi, dar nu e același lucru.

Logica ar fi și după părerea mea, ce o să facă oamenii ăștia, dacă nu le e prea frică de fundul lor după, război. O să spună: ‘domnule, ai făcut lunile astea, ajunge, du-te mâine și joacă!’ Mâine și joacă? Îi trebuiesc 20 de meciuri înainte să joace”, a mai declarat Ion Țiriac.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și