Închide meniul

Ion Țiriac, acuzat de înșelăciune: „De atunci nu mai vorbesc cu el!”. Dezvăluire incredibilă despre miliardarul român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2022, 9:26

Ion Țiriac, acuzat de înșelăciune: „De atunci nu mai vorbesc cu el!. Dezvăluire incredibilă despre miliardarul român

Ion Țiriac a fost acuzat de înșelăciune

Ion Țiriac a fost acuzat de înșelăciune / JACOVIDES-MOREAU / BESTIMAGE via Hepta

Ion Țiriac a fost acuzat de înșelăciune de către Jean Maurer. Fiul lui Gheorghe Maurer, prim-ministrul României din perioada 1961-1974, a dezvăluit o întâmplare incredibilă care l-a avut în prim-plan pe miliardarul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jean Maurer susține că Ion Țiriac l-ar fi păcălit pe tatăl său când a cumpărat 32 de puști de vânătoare. Potrivit fiului fostului politician, armele respective ar fi avut o valoare totală estimată la jumătate de milion de euro.

Ion Țiriac, acuzat de înșelăciune: „De atunci nu mai vorbesc cu el!”

În cele din urmă, fostul jucător de tenis ar fi plătit pentru puști numai 60.000 de mărci germane, o sumă mult mai mică.

Totul s-a întâmplat în urmă cu mai bine de 20 de ani, pe vremea când Jean Maurer era plecat din țară, în Germania. Fiul lui Gheorghe Maurer spune că el era moștenitorul de drept al armelor de vânătoare, iar din acest motiv a rupt complet legătura cu Ion Țiriac.

„Când tata nu a mai vânat, își ținea puștile în casă. A venit la un moment dat domnul Țiriac, pe care tata îl admira foarte mult, pentru că era un tip carismatic, un mare sportiv, erau prieteni buni. La un moment dat, tata s-a trezit cu Țiriac în casă, eu eram în Germania, și Țiriac a spus că e dispus să cumpere cele 32 de puști.

Reclamă

Dacă facem un calcul ele costau undeva la jumătate de milion de euro. Am primit un telefon de la domnul Țiriac, mi-a spus că l-a rugat tata să îi cumpere puștile. Mi-a spus că nu a putut să refuze, și le-a cumpărat, chiar dacă știa că erau ale mele prin testament. A dat pe ele 60 mii de mărci germane.

L-am întrebat pe tata de ce i le-a dat lui Țiriac, în condițiile în care chiar Bertol Baiț mi-a spus că ar vrea să cumpere acele puști. Părinții mei nu au avut nicio proprietate, doar mama a avut un Mercedes. Tata a spus ‘să știi că mama ta a vrut să vândă puștile’. De atunci nu mai vorbesc cu Țiriac, pentru că l-a înșelat, nu faci business cu prietenii”, a povestit Jean Maurer, în cadrul podcastului „Istoria Secretă”, citat de capital.ro.

Ion Țiriac, achiziție de lux! Omul de afaceri și-a cumpărat o „bijuterie” de 10 milioane de dolari

Recent, Ion Țiriac a bifat o achiziție de lux. Omul de afaceri român și-a cumpărat o „bijuterie” de 10 milioane de dolari. Este vorba despre un avion ultramodern, care va fi folosit de Țiriac Air, compania aeriană românească a miliardarului de 83 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Țiriac continuă să își dezvolte flota aeriană privată. Ultimul avion din cadrul Țiriac Air a fost achiziționat la finalul lunii octombrie.

Miliardarul român a „spart” banca și a plătit 9,45 milioane de dolari pentru Embraer Phenom 300E, un avion construit de compania braziliană Embraer, potrivit boardingpass.ro.

Dacă în comandă se adaugă și funcții personalizate, avionul respectiv poate ajunge la suma de 10 milioane de dolari. Embraer Phenom 300E este o aeronavă ultramodernă, care poate atinge o altitudine de până la 13.716 metri. În plus, noua „bijuterie” din flota lui Ion Țiriac are o autonomie de zbor de aproximativ 3.723 kilometri.

Ion Țiriac a cumpărat un nou avion, Embraer Phenom 300E

Noul avion cumpărat de miliardarul român a fost livrat deja în România și urmează să fie pus la dispoziția companiei Țiriac Air. Fostul jucător de tenis mai deține un avion Embraer Phenom 300, un Bombardier Global 5000 (YR-TIK), un Gulfstream G200 Galaxy (YR-TII) și un elicopter Leonardo AW139 (YR-TIA).

Bombardier Global 5000 este cel mai performant avion de pe teritoriul României. Ion Țiriac a plătit 30 de milioane de euro în schimbul aeronavei care are o autonomie de zbor de aproximativ 11.000 de kilometri și poate atinge viteza de 900km/h.

Reclamă
Recomandări
  • Ion Țiriac a fost acuzat de înșelăciune
  • Dezvăluire incredibilă despre miliardarul român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și