Close

Ion Țiriac: ”Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă”. Vedeta a ajuns la închisoare după ce l-a refuzat pe român

De Dan Roșu
Publicat: 1 mai 2022, 9:42

Ion Țiriac l-ar fi putut salva pe Boris Becker, vedeta care va executa doi ani și jumătate de închisoare, după ce ar fi ascuns 2.5 milioane de lire sterline în dosarul falimentului.

Reclamă
Ion Tiriac, în timpul unui eveniment

Ion Tiriac, în timpul unui eveniment / Hepta

Lucrurile puteau sta altfel dacă marele campion german l-ar fi ascultat pe miliardarul român. Pe vremea când i-a fost manager, Țiriac l-ar fi sfătuit să stabilească reședința în Monte Carlo, considerat un paradis fiscal. Becker a ales să rămână la Munchen, ar fiscul german l-a tocat mărunt.

Reclamă

Ion Tiriac l-ar fi putut salva pe Boris Becker

Boris Becker risca şapte ani de închisoare, dar a primit o condamnare de doi ani şi jumătate. Dacă nu va câştiga apelul, fostul lider ATP va ispăşi jumătate din pedeapsă, aproximativ 15 luni.

„Obligaţia dumneavoastră era să dezvăluiţi aceste bunuri, dar nu aţi făcut-o. Ţi-ai pierdut cariera, reputaţia şi toate proprietăţile tale. Cu toate acestea, nu ai arătat nicio remuşcare„, i-a transmis judecătoarea Deborah Taylor, potrivit thesun.co.uk.

În timpul procesului, Becker a spus că a câştigat o sumă foarte mare de bani în carieră şi că a cumpărat cu bani cash unele proprietăţi, însă veniturile sale s-au redus dramatic după retragerea din activitatea sportivă, în 1999.

Ion Ţiriac l-a ajutat pe Boris Becker la începutul carierei

Boris Becker a fost ajutat în carieră de Ion Ţiriac. Miliardarul i-a fost manager celui care la 17 ani reuşea să câştige turneul de la Wimbledon. Becker şi Ţiriac au o relaţie extrem de apropiată. De altfel, Ţiriac a recunoscut că îl consideră pe Boris Becker ca fiind parte din familia sa.

Fostul manager al lui Boris Becker, Ion Ţiriac, s-a oferit să îl ajute cu bani pe german în momentul în care a intrat în faliment, dar acesta l-a refuzat.

„Boris Becker face parte din viața mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă„, spunea Ţiriac, în 2018, despre cel care a câştigat în carieră 6 turnee de Grand Slam.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
9
aug.
23:10
Atanas Trică, reacţie savuroasă după ce a debutat la CSA Steaua împotriva tatălui său: „Mă întreba cum stau la cornere. Nu am dat din casă!”
9
aug.
22:34
Eugen Trică, după ce fiul său a debutat la CSA Steaua împotriva sa: „Mi-a fost frică atunci când a intrat! Mă gândeam: ‘Mă, tocmai mie să îmi dea gol?!'”
9
aug.
22:30
Fostul rapidist Ovidiu Herea, replică pentru ultrașii CSA Steaua: „Înjurăturile lor m-au motivat!”
9
aug.
22:10
Scandal în Ghencea! Un fan a sărit în teren pentru a se duce la fostul rapidist Ovidiu Herea
9
aug.
21:50
CSA Steaua – Metaloglobus 1-1. Start fals pentru echipa lui Daniel Oprița în noul sezon. Chipirliu a ratat un penalty în prelungiri
9
aug.
21:37
Mesajul transmis de Laszlo Balint după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată!”
9
aug.
21:28
Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion: „Eu nu vin decât atunci! Fără nicio emoţie, la spectacol!”
9
aug.
20:52
FotoUmilința suferită de nepotul lui Gigi Becali și soția lui însărcinată: „Suntem ultima nație din Europa!”
9
aug.
20:32
FotoUltraşii CSA Steaua, revoltă în Ghencea la meciul cu Metaloglobus: „Demisia!” Gestul extrem al fanilor
9
aug.
20:08
FotoPrimele imagini cu Mirel Rădoi la antrenamentul Universităţii Craiova
Pe același subiect
Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment
Diverse • 9 aug., 9:16
Ion Ţiriac nu uită de marea sa dragoste! Ce a putut să facă miliardarul român
Tenis • 8 aug., 18:01
Ion Ţiriac, verdict în privinţa Simonei Halep: „De acolo i se trage absolut tot! Fizicul nu poate fi făcut la 30 de ani!”
Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment
Diverse • 8 aug., 8:48
Care este, de fapt, adevăratul nume al lui Ion Ţiriac. Ce scrie în buletin. Decizia radicală pe care a vrut să o ia miliardarul
Close