Închide meniul

Ion Țiriac: ”Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă”. Vedeta a ajuns la închisoare după ce l-a refuzat pe român

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 mai 2022, 9:42

Ion Țiriac: ”Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă”. Vedeta a ajuns la închisoare după ce l-a refuzat pe român

Ion Tiriac mesaj categoric

Ion Tiriac, în timpul unui eveniment / Hepta

Ion Țiriac l-ar fi putut salva pe Boris Becker, vedeta care va executa doi ani și jumătate de închisoare, după ce ar fi ascuns 2.5 milioane de lire sterline în dosarul falimentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucrurile puteau sta altfel dacă marele campion german l-ar fi ascultat pe miliardarul român. Pe vremea când i-a fost manager, Țiriac l-ar fi sfătuit să stabilească reședința în Monte Carlo, considerat un paradis fiscal. Becker a ales să rămână la Munchen, ar fiscul german l-a tocat mărunt.

Ion Tiriac l-ar fi putut salva pe Boris Becker

Boris Becker risca şapte ani de închisoare, dar a primit o condamnare de doi ani şi jumătate. Dacă nu va câştiga apelul, fostul lider ATP va ispăşi jumătate din pedeapsă, aproximativ 15 luni.

„Obligaţia dumneavoastră era să dezvăluiţi aceste bunuri, dar nu aţi făcut-o. Ţi-ai pierdut cariera, reputaţia şi toate proprietăţile tale. Cu toate acestea, nu ai arătat nicio remuşcare„, i-a transmis judecătoarea Deborah Taylor, potrivit thesun.co.uk.

În timpul procesului, Becker a spus că a câştigat o sumă foarte mare de bani în carieră şi că a cumpărat cu bani cash unele proprietăţi, însă veniturile sale s-au redus dramatic după retragerea din activitatea sportivă, în 1999.

Reclamă

Ion Ţiriac l-a ajutat pe Boris Becker la începutul carierei

Boris Becker a fost ajutat în carieră de Ion Ţiriac. Miliardarul i-a fost manager celui care la 17 ani reuşea să câştige turneul de la Wimbledon. Becker şi Ţiriac au o relaţie extrem de apropiată. De altfel, Ţiriac a recunoscut că îl consideră pe Boris Becker ca fiind parte din familia sa.

Fostul manager al lui Boris Becker, Ion Ţiriac, s-a oferit să îl ajute cu bani pe german în momentul în care a intrat în faliment, dar acesta l-a refuzat.

„Boris Becker face parte din viața mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă„, spunea Ţiriac, în 2018, despre cel care a câştigat în carieră 6 turnee de Grand Slam.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și