Închide meniul

Ion Ţiriac, mesaj categoric pentru toţi românii: „Eu nu am văzut aşa ceva în 32 de ani! Europa n-o să aibă niciodată ce are România!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2022, 19:32

Ion Ţiriac, mesaj categoric pentru toţi românii: „Eu nu am văzut aşa ceva în 32 de ani! Europa n-o să aibă niciodată ce are România!

Ion Tiriac mesaj categoric

Ion Tiriac, în timpul unui eveniment / Hepta

Ion Ţiriac (83 ani) a avut un mesaj categoric pentru toţi românii. Miliardarul a vorbit deschis despre inflaţia în domeniul imobiliarelor, în care fostul mare tenismen activează de zeci de ani şi are afaceri de sute de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a transmis că prețurile în imobiliare sunt încă foarte mici, în comparație cu restul Europei, şi consideră că nu au cum să scadă. Marele argument al magnatului se leagă de ceea ce s-a întâmplat în ultimii 32 de ani în România.

Ion Ţiriac, mesaj categoric pentru toţi românii

„Întotdeauna va exista o inflație și un cost al vieții. În ultimii 32 de ani eu nu am văzut nicio stagnare (istorică – n.r.) a prețurilor. Dar Europa n-o să aibă niciodată prețuri atât de ieftine cum sunt în România. Prețurile de aici încă sunt mici. Încă.

E adevărat, raportat la cum erau acum 3-4 ani, este o obscenitate cu cât au crescut. Cât despre investiții, eu cred că încă 20 de ani imobiliarele din România pot să fie o investiție foarte promițătoare”, a declarat Ion Ţiriac, potrivit wall-street.ro.

Planul miliardarului Ion Ţiriac pentru dublul campion mondial David Popovici

David Popovici a câștigat aurul la probele de 200 metri liber și 100 metri liber, la Campionatele Mondiale de la Budapesta. Sportivul de 17 ani a devenit astfel al doilea înotător din istorie care reușește „dubla”, după americanul Jim Montgomery, în 1973, chiar la prima ediție a Mondialelor.

Reclamă

În urmă cu ceva timp, Ion Țiriac a dezvăluit că a rămas complet impresionat de devotamentul și munca uriașă depusă de Popovici și chiar a vrut să-i facă o propunere răsunătoare.

Miliardarul român a vrut să-l trimită pe David Popovici în SUA pentru a se dezvolta și mai mult în lumea natației. Planul omului de afaceri a picat în cele din urmă, după ce a purtat o discuție cu conducătorii Federației de Natație din România.

Principalul motiv pentru care Popovici a rămas în România a fost reprezentat de calendarul școlar diferit din SUA, care i-ar fi dat peste cap programul înotătorului de 17 ani:

Reclamă 4 / 0/3

„Lui David Popovici nu pot să îi recomand nimic! Mi-am permis să îi dau telefon doamnei președinte, care mi-a spus: ‘Băi, Țiriac, n-ai cum să-l pui să se ducă în SUA să se antreneze.

Pentru că mai are doi ani de liceu, ăia au alt calendar, februarie, martie, aprilie. Iar calendarul nostru, cu campionate europene, mondiale, e la trei luni după. Și putem și noi!’”, a spus Ion Țiriac, în urmă cu ceva timp, pentru TVR.

În prezent, David Popovici aparține de CS Dinamo. În trecut, dublul campion mondial s-a aflat în curtea celor de la CSA Steaua.

Ion Țiriac, contactat de Boris Becker din închisoare

Ion Țiriac a oferit detalii neștiute despre „copilul său de suflet”, Boris Becker (54 de ani), condamnat la doi ani și jumătate de închisoare. Fostul mare jucător de tenis, cu 6 Grand Slam-uri în palmares, a fost găsit vinovat după ce a ascuns bunuri şi împrumuturi în valoare de 2,5 milioane de lire sterline cu scopul de a nu-şi plăti datoriile.

„Mi-a spus prin mesaj că primele zile au fost extrem de grele și că închisoarea era foarte bine păzită, dar lucrurile începeau să devină mai bune”, a spus Ion Țiriac, pentru L’Equipe, citat de tennismajors.com.

În urmă cu ceva timp, Ion Țiriac a vorbit despre atașamentul uriaș pe care îl are față de Boris Becker. Omul de afaceri român a declarat că, la nevoie, ar fi dispus să-i vireze germanului în conturi o sumă uriașă:

„Boris Becker face parte din viața mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă”, spunea Ţiriac, în 2018, despre cel care a câştigat în carieră 6 turnee de Grand Slam.

Reclamă
Recomandări
  • Ion Ţiriac, mesaj categoric pentru toţi românii
  • Ce a transmis miliardarul român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și