Închide meniul

Ion Ţiriac, surclasat de un român! Anunţul făcut de americani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 iulie 2022, 17:11

Ion Ţiriac, surclasat de un român! Anunţul făcut de americani

Ion Ţiriac, surclasat de un român!

Ion Ţiriac, în cadrul unui eveniment / Hepta

Ion Ţiriac a fost surclasat în topul celor mai bogaţi miliardari ai lumii, întocmit de americanii de la The Forbes. Daniel Dineş este acum cel mai bogat român din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursa citată anunţă că, în acest moment, averea lui Dineş este de 2.2 miliarde de dolari. Cu 800 de milioane de euro mai mare decât cea a omului de afaceri de 83 de ani, care a scăzut de la 1.7 miliarde de dolari, maximum din 2021, până la 1.4 miliarde de dolari.

Ion Ţiriac, surclasat de un român! Anunţul făcut de americani

Daniel Dines a dat o lovitură uriaşă, în primăvara acestui an. Firma programatorului a avut un succes incredibil în prima zi în care a fost listată la bursa din New York. Miercuri, pe 21 aprilie, averea it-istului de 49 de ani s-a multiplicat într-un timp record.

Acţiunile companiei UiPath au intrat la tranzacţionare şi au stârnit mare interes. Producătorul de software a vândut 23 de milioane de acţiuni la un preţ de 56 de dolari per acţiune. A strâns astfel 1.34 de miliarde de dolari.

„Ziua de astăzi marchează o etapă majoră pentru UiPath. În urmă cu şase ani, compania noastră era formată din 10 persoane care lucrau într-un mic apartament din Bucureşti. Acum, suntem o afacere multinaţională care operează în aproape 30 de ţări şi una dintre companiile de enterprise software cu cea mai rapidă creştere din istorie. Sunt, de asemenea, incredibil de mândru că suntem prima companie născută în România care se listează la bursă pe New York Stock Exchange.

Reclamă

Privesc cu modestie la creşterea noastră rapidă şi extraordinară, care a fost făcută posibilă de către angajaţii noştri, de investitori, de consilieri, de parteneri şi de cei peste 7,900 de clienţi.

Deşi ziua de astăzi marchează un nou capitol în povestea UiPath, suntem încă la începutul unei călătorii de mai mulţi ani către fully automated enterprise – o organizaţie complet automatizată. Vom continua să ne concentrăm pe extinderea automatizării la scară largă, astfel încât să putem elibera oamenii de munca repetitivă şi să deblocăm cu adevărat potenţialul uman la scară largă”, a transmis Daniel Dines, potrivit zf.ro.

Averea lui Ion Ţiriac a luat-o la vale

În decurs de mai puţin de un an, din averea lui Ţiriac s-au „evaporat” nu mai puţin de 300 de milioane de dolari. Suma este semnificativă! Poate fi şi unul dintre motivele pentru care omul de afaceri în vârstă de 83 de ani îşi vinde bucată cu bucată imperiul construit în ultimele decenii.

Reclamă 4 / 0/3

Ţiriac a vândut Madrid Open și o competiție de golf din Spania către americanii de la IMG și a obținut aproximativ 400 de milioane de euro. Este a doua cea mai importantă vânzare pe care a făcut-o în ultimul deceniu. În 2015 renunța la 45% dintre acțiunile băncii care îi poartă numele pentru aproximativ 700 de milioane de euro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și