Închide meniul

Ipostaza inedită în care a fost surprins Gigi Becali! Nu a mai fost văzut aşa niciodată. Imaginile care s-au şters imediat

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 octombrie 2021, 13:32

Ipostaza inedită în care a fost surprins Gigi Becali! Nu a mai fost văzut aşa niciodată. Imaginile care s-au şters imediat

Gigi Becali, o primă reacție după ce FCSB a anunțat că nu poate juca în Cupa României

Hepta

Gigi Becali uimeşte la fiecare apariţie, dar ultima ipostază în care a fost surprins patronul celor de la FCSB a uimit pe toată lumea. Latifundiarul din Pipera are un frizer personal care se ocupă, printre alţii, şi de fostul atacant al naţionalei, Ciprian Marica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ipostaza inedită în care a fost surprins Gigi Becali

Stilistul care se ocupă de Gigi Becali a fost chemat la palat de către finanţatorul celor de la FCSB pentru a fi tuns. Frizerul s-a ocupat însă şi de altceva. S-a decis să îl filmeze pe Gigi Becali şi a postat imaginile pe reţeaua de socializare tik-tok.

În clipul postat pe Tik Tok și preluat de ro-viral.video se observă cum Becali, care poartă ochelari și e îmbrăcat sport, citește ziarele, dar pe masă se observă și o serie de acte. La scurt timp, clipul original a fost șters de pe Tik Tok!

Gigi Becali, afacere de milioane

Gigi Becali a dat lovitura chiar zilele trecute. A câştigat 30 de milioane de euro dintr-o tranzacție imobiliară. „Gigi poate ține echipa 20 de ani. A vândut acum un teren, cât vezi cu ochii. Am cumpărat și eu o părticică de acolo. A vândut unei societăți comerciale importante.

Nu are nimeni banii lui, credeți-mă că știu ce spun. La banii pe care-i are ăsta…Nu are nimeni atâta avere în țara asta. Eu spun din cunoștință de cauză”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, fost președinte LPF.

Reclamă

O partte din profitul afacerilor este destinat construirii de biserici. „Nu ai cum să explici emoțiile de acolo. Nu se pot, pur și simplu, explica. Nu știi, nu există asta. Sute de biserici vreau să fac. Chiar acum se întâmplă, sunt în construcții câteva. Poate sunt ctitor chiar acum la vreo o sută”, spunea Gigi Becali, în urmă cu cueva timp, pentru cancan.ro.

 

 

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
  • Ipostaza inedită în care a fost surprins Gigi Becali
  • Nu a mai fost văzut aşa niciodată

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și