Închide meniul
Foto

Iubita „Prinţişorului Craiovei”, asaltată de fani pe reţelele de socializare: „Trimite-mi mesaj privat”

Publicat: 2 septembrie 2023, 9:56

Reclamă
Iubita „Prinţişorului Craiovei”, asaltată de fani pe reţelele de socializare: „Trimite-mi mesaj privat”

Iubita "Prinţişorului Craiovei", asaltată de fani pe reţelele de socializare

Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica / Colaj Instagram

Oana Marica i-a impresionat pe fani cu ultimele clipuri în care arată cum se menţine în formă. Cea pe care presa tabloidă a identificat-o drept iubita lui Adrian Mititelu Jr, chiar dacă cei doi nu au oficializat relaţia, e asaltată de fani pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mulţi bărbaţi au fost cuceriţi de modul în care arată Oana Marica şi i-au transmis acesteia să le scrie în privat.

Iubita „Prinţişorului Craiovei”, asaltată de fani pe reţelele de socializare: „Trimite-mi mesaj privat”

În cel mai recent clip, Oana Marica le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram ce eforturi uriaşe face pentru a avea un corp aproape perfect.

Ea se antrenează intens în sala de forţă. Florentina Raiciu a dat şi ea like clipului postat de Oana Marica.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by O A N A • M A R I C A (@oanamarica)

Reclamă

Oana Marica s-a distrat din plin vara trecută, postând diverse imagini din vacanţele pe care le-a petrecut în Grecia sau Spania.

Alături de Adrian Mititelu Jr Oana Marica a fost pe „Insula Miliardarilor”, Mykonos.

„Prințișorul Craiovei” a făcut senzație alături de noua iubită, în restaurantele de fițe din Mykonos. Au dat tonul distracției

„Prințișorul Craiovei” a făcut senzație alături de noua iubită. Adrian Mititelu Jr se relaxează alături de Oana Marica în restaurantele de fițe din Mykonos. Cei doi au dat tonul distracției în una dintre cele mai scumpe stațiuni din Grecia.

Reclamă 4 / 0/3

Fiul patronului lui FC U Craiova 1948 s-a afișat numai în locații de lux vara trecută. Adrian Mititelu Jr a fost pe „Insula Miliardarilor” cu fosta logodnică a lui Marius Niculae. Chiar dacă nu au confirmat că formează un cuplu, cei doi au fost văzuți în ipostaze tandre. Chiar au fost surprinși de paparazzi într-un moment în care nu s-au mai ascuns și s-au sărutat de față cu toată lumea.

Poreclită „Bunesa de la Urlați”, Oana Marica este învăţată cu luxul. Are un salon de înfrumuseţare în zona de nord a Capitalei şi conduce un Bentley. A fost la un pas să se căsătorească cu fostul internațional român Marius Niculae. „Săgeată” i-a oferit un inel cu diamant în Dubai, dar nu a mai ajuns cu Oana la altar. În momentul despărţirii, au apărut informaţii că tânăra l-ar fi lăsat pe fostul internaţional fără mai multe obiecte de lux. A negat vehement.

Marius Niculae nici nu mai locuia în Lisabona, era căsătorit când a vândut casa aceea. Nu am nicio legătură cu pierderile lui. Nu este într-o poziție proastă în momentul de față, în continuare are diverse business-uri. Probabil nu a fost conexiunea respectivă. Ceva nu a funcționat. Eu cred că 80% dintre noi am avut relații cu împăcări și despărțiri. Deja am trecut amândoi peste relația asta”, spunea Oana Marica.

Cine este bărbatul care l-a lăsat fără fosta iubită pe Adrian Mititelu Jr

Adrian Mititelu Jr a fost într-o relație și cu Andra Apostol, dar s-au despărțit anul trecut. Milionarul a fost părăsit de tânăra poreclită „Angelina Jolie de România”. Fata n-a stat singură multă vreme după ce s-a despărțit de „Prințișor”.

Bărbatul care a recucerit-o pe „Angelina Jolie de România” se numește Ștefan. Cei doi s-au afișat deja împreună și par mai fericiți ca niciodată.

Andra Apostol și Ștefan au fost timp de opt ani împreună, înainte ca tânăra să-l cunoască pe Adrian Mititelu Jr. „Prinţişorul Craiovei” s-a despărţit de „Angelina Jolie de România”, dar îşi doreşte un copil. A oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre viaţa personală şi a recunoscut că şi-ar dori să devină tată.

Mama mai încearcă ea din când în când, dar ştie că nu prea îmi place să vorbesc, tata nu mă întreabă niciodată, dar şi-ar dori să aibă un nepoţel din partea mea. Şi eu mi-aş dori, dar nu ţine numai de mine, când va veni momentul”, a spus Adrian Mititelu Jr. pentru antenastars.ro.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr. a vorbit şi despre femeile din viaţa lui. Acesta a spus că îi plac româncele.

Întotdeauna o femeie din România nu se compară cu nicio altă femeie din oricare altă ţară, în sensul că avem femei foarte frumoase şi îngrijite. Până la urmă şi aceste femei pe care le numeşte presa femei tunate sunt tot pentru faptul că sunt femei îngrijite şi vor să arate bine. Nu am un tipar, îmi plac femeile care se şi arată într-un fel, n-aş putea să fac abatere de la acest lucru”, a mai spus Adrian Mititelu Jr.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și