Închide meniul
Foto

Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă: „Superbă”. Este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul

Publicat: 16 mai 2024, 17:09

Reclamă
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă: „Superbă”. Este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul

Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă

Ion Țiriac, alături de Sophie Ayad / Hepta

Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac a avut o apariţie răvăşitoare pe plajă. Stabilită în Miami, Sophie Ayad este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul român. Ea este de o frumuseţe ieşită din comun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu origini egiptene, Sophie a fost într-o relaţie cu fostul mare jucător de tenis între 1992 şi 2001. Cei doi s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când Țiriac avea mai multe afaceri în Germania. Nu au ajuns niciodată la altar.

Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac a avut o apariţie răvăşitoare pe plajă

Sophie Ayad are doi copii cu omul de afaceri român, pe Ioana Natalia Țiriac și pe Karim Țiriac. La 54 de ani, jurnalista arată uimitor (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Fosta iubită a miliardarului român tocmai s-a afişat pe plajă, în Miami, în costum de baie şi cu o nucă de cocos în mână. „Biroul meu este chiar în spate„, a fost mesajul postat de Sophie pe reţelele de socializare.

Superbă„, „Tu eşti Soarele„, „Bella„, „Cel mai bun loc” sunt doar câteva dintre comentariile fostei partenere a lui Ion Ţiriac.

Reclamă
Reclamă 4

Sophie lucra atunci pentru revista Bunte atunci când l-a întâlnit pe fostul jucător de tenis. În prezent se ocupă de afacerea deschisă în 2023, un magazinul de lux în care vinde haine ale celor mai cunoscuţi designeri.

Care este secretul frumuseţii marii iubiri a lui Ion Ţiriac

Sophie Ayad este şi „model” pentru hainele pe care le vinde. Postează imagini cu noile colecţii pe contul ei de Instagram şi primeşte zeci de comentarii de felicitare pentru modul în care arată.

Cea care a fost 9 ani într-o relaţie cu Ion Ţiriac a dezvăluit, într-un interviu, cum reuşeşte să se menţină în formă şi să îşi „ascundă” vârsta. A dezvăluit că nu depune foarte mult efort.

Reclamă

Gătesc în fiecare seară. Mai mult mâncăruri italiene și franțuzești. Îmi place simplitatea. Când s-a născut fiul meu, abia dacă știam să fierb un ou. Deci am parcurs un drum lung. Pe de altă parte, urăsc să îmi curăț bucătăria după aceea. Dar gătitul este distractiv și relaxant. Orice lucru creativ funcționează pentru mine.

Mănânc proaspăt și ușor. Sunt unul dintre oameni norocoși care pot mânca tot ce își doresc. Termin cutii de înghețată Ben & Jerry Cookie Dough urmărind Netflix noaptea. Să sperăm că va rămâne așa, deoarece urăsc dieta. Îmi place să mănânc, așa că mulțumesc Domnului că nu am luat în greutate. În plus, mă mișc toată ziua și asta ajută„, spunea Sophie Ayad, în trecut, într-un interviu pentru libertatea.ro.

Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani

Ion Țiriac a dezvăluit și că cea mai mare greșeală a oamenilor este reprezentată de faptul că își măsoară averea doar din punct de vedere financiar. Miliardarul român consideră acest fapt ca fiind unul greșit, amintind și de Steve Jobs.

Totodată, Țiriac a mai subliniat că nu a avut suficient timp pentru familie și prieteni, acesta fiind motivul pentru care nu ar mai vrea să realizeze atât de multe lucruri, dacă ar lua viața de la capăt.

Toată lumea își măsoară averea numai în bani. Ceea ce este absolut greșit, după ce îi ai. Să măsori în bani după ce-i ai nu te ajută la absolut nimic. Ajung la Steve Jobs! Mă uit la camera asta cu patru pereți și-mi spun ăștia că o să mor. Ce-am făcut în viața asta? Mulți îmi zic că am făcut mult, mult de tot. Dar n-aș mai face la fel.

N-am avut timp pentru familie, pentru prieteni și-mi spun că nici cămașa asta n-o mai iau cu mine mâine. Ăsta este rezultatul! Nu este macabru, asta este realitatea!”, a declarat Ion Țiriac, conform gsp.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și