Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf a dat o nouă lovitură! S-a întâmplat după ce a aflat că va fi din nou tată. Chiar antrenorul a făcut totul public

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 noiembrie 2021, 12:50

Laurenţiu Reghecampf a dat o nouă lovitură! S-a întâmplat după ce a aflat că va fi din nou tată. Chiar antrenorul a făcut totul public

Anamaria Prodan fost părăsită de Laurenţiu Reghecampf pentru Corina Caciuc

Colaj Instagram

Laurenţiu Reghecampf încearcă să treacă repede peste scandalul divorţului de Anamaria Prodan. Antrenorul este în culmea fericirii după ce a devenit din nou tată, dar asta nu e tot. Reghecampf a făcut un nou anunţ important, în urmă cu doar câteva minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a dat o nouă lovitură

Laurenţiu Reghecampf a dat o nouă lovitură. De această dată în online. A făcut chiar antrenorul anunţul. pe contul său oficial de Instagram, soţul Anamariei Prodan tocmai a depăşit 20.000 de followers. Reuşita i-a produs produs o mare bucurie acestuia, care şi-a aplaudat urmăritorii online.

Laurenţiu Reghecampf va devei tată de băiat

În rumă cu câteva ore, antrenorul primise o altă veste bună. Corina Caciuc, iubita sa, cea care l-a făcut să divorţeze de Anamaria Prodan după 15 ani de căsnicie, a primit o veste mare. Va deveni tată de băiat în luna mai a anului viitor, deşi se credea că iubita sa ar urma să nască o fetiţă.

Conform ultimelor analize pe care le-a făcut, Corina ar urma să nască la finalul lunii mai 2021. Sunt deja 80% şanse ca bebeluşul să fie băiat, urmând ca totul să devină 100% în foarte puţin timp. Laurenţiu Reghecampf a anunţat deja că a depus actele de divorţ şi imediat după ce acesta se va pronunţa va face pasul cel mare.

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc stau deja împreună, iar după pronunţarea divorţului de Anamaria Prodan, antrenorul şi iubita sa ar urma să se căsătorească.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și