Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf, gest controversat. L-a ignorat pe fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan, dar s-a afișat cu copilul din prima căsătorie!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2021, 11:35

Laurențiu Reghecampf, gest controversat. L-a ignorat pe fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan, dar s-a afișat cu copilul din prima căsătorie!

Laurențiu Reghecampf îl contrazice pe Gigi Becali

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Situația s-a inflamat chiar și mai mult în momentul în care s-a aflat că nu i-a mai răspuns la telefon fiului cel mic pe care îl are cu Anamaria Prodan. „Reghecampf junior nu poate da de el”, a fost anunțul făcut de agentul de jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf, gest controversat în plin scandal de divorț

„Ruptura” pare a fi una uriașă. Laurențiu Reghecampf a decis totuși să se vadă cu Luca Reghecampf, fiul pe care îl are din prima căsătorie, cea cu Mariana Pfeiffer. Tânărul a postat o imagine pe contul său de Instagram. Tatăl său l-a îmbrățișat și a zâmbit, făcând uitate problemele cu care se confruntă.

Luca Reghecampf
Luca Reghecampf, alături de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan ieșise la atac după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat că a depus actele de divorţ. Vedeta îl acuză pe bărbat că şi-a „abandonat” fiul în ultima perioadă.

În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el. Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței. Mereu își sună tatăl… Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi!”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Laurențiu Reghecampf Junior, reacție dură pe rețelele sociale

Reghe Jr., poreclit Bebeto, a avut un mesaj crunt pentru tatăl său în momentul în care s-a aflat că ar afla un copil cu Corina Bilcon.

Reclamă

Ai murit pentru mine!”, a postat copilul pe rețelele sociale.

Mami…tati este într-un moment greu al vieții. Trebuie să-l iubim! Familia, loialitatea, respect, onoare! Apără-l! TU ești EL! NOI suntem EL! FII Puternic BĂIATUL MEU SUPERB ȘI DEȘTEPT! Cum sunt și surorile tale! Și, iubește-l!! Tu ești EL! Nu uita niciodată! CÂNDVA VA ÎNȚELEGE!!!

Du-te și caută în el numai lucrurile bune! El este și va rămâne Eroul vieții tale! Pentru noi el va rămâne SOARELE NOSTRU! DUMNEZEU ÎL VA AJUTA SĂ-ȘI VADĂ GREȘELILE! EL ESTE MINUNEA FAMILIEI NOASTRE! Mami!!! CÂINII LATRĂ, URSUL TRECE! Declarațiile acestea nu îl reprezintă!!

Reclamă 4 / 0/3

Undeva TATI S-A PIERDUT…ÎNTR-O LUME URÂTĂ TARE! Care nu îl reprezintă! Dar tu luptă pentru tati și nu îți încărca sufletul cu ură, căci tatăl tău nu știe ce îți face. Puterea și dragostea ta îl vor ajuta! Mama o să fie în spatele lui și în spatele vostru mereu! Vă iubește mami fără Margini! Înconjurați-l pe tati cu dragoste!”, a reacționat imediat Anamaria Prodan.

În cele din urmă, postarea a dispărut. Bebeto a anunțat că pstarea nu i-a aparținut și că i-a fost „spart” contul.

Recomandări
  • Laurențiu Reghecampf s-a întâlnit cu Luca Reghecampf
  • Antrenorul Universității Craiova nu îi răspunde la telefon lui Laurențiu Reghecampf Jr.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și