Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf, mesaj uluitor la 3 zile după ce Corina Caciuc a născut: „E cea mai importantă decizie!”. Anamaria Prodan nu mai are ce face

Publicat: 22 mai 2022, 15:53

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf, mesaj uluitor la 3 zile după ce Corina Caciuc a născut

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, în scandal de divorţ / Colaj Instagram

Laurenţiu Reghecampf, mesaj uluitor la 3 zile după ce Corina Caciuc a născut. Antrenorul Universităţii Craiova trece prin momente speciale după ce iubita lui i-a dăruit un băieţel. Liam Reghecampf este al treilea copil al tehnicianului de 46 de ani, care este în plin scandal de divorţ cu Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima postare a lui Reghecampf a şi avut trimitere către agentul de jucători, dar şi către prima lui soţie, Mariana Pfeiffer. Fostul antrenor al Stelei încearcă să îşi găsească liniştea după cele două căsnicii care au avut aceeaşi soartă.

Laurenţiu Reghecampf, mesaj uluitor la 3 zile după ce Corina Caciuc a născut

Cea mai importantă decizie pe care trebuie s-o iei în viaţa ta este cu cine te căsătoreşti„, a fost mesajul distribuit de Reghecampf pe contul său de Instagram.

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf, mesaj surprinzător pe Instagram

Reghe are câte un copil cu fiecare dintre cele două femei cu care a ajuns la altar. Cu Mariana îl are pe Luca Reghecampf, iar cu Anamaria Prodan îl are pe Bebeto.

Bă, da’ noroc am avut de femei. Dacă-mi aduc aminte şi de Mariana… Acum am o relaţie bună cu ea. Luca avea 15 ani jumate, eram în Abu Dhabi, a venit în vacanţă şi a zis eu nu mai plec. El stând în Germania. Eu cu Luca nu am vorbit câţiva ani buni, fiind în presiunea aia, îl certa Mariana când venea la noi. Îşi făcea poze cu ceilalţi copii şi ea îşi vărsa nervii pe el.

Reclamă

I-am zis, mă, Luca, stai că trebuie să vorbim cu maică-ta. O sun pe Mariana şi spun, nu mai vrea să vină în Germania. Dar ce mă fac eu? Că nu pot să-l înscriu la şcoală. A zis că vine la judecătorie şi spune că vrea să stea cu taică-su’. Lasă-l la mine, îl înscriu la şcoală. Şi aşa a rămas Luca la mine. A trebuit să mă duc la şeic, să găsesc un loc la şcoală”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, în acest an, în cadrul unui podcast.

Laurenţiu Reghecampf, mesaj emoţionant după ce amanta Corina Caciuc a născut

Astăzi dimineața s-a născut Liam frățiorul vostru! Va iubește tata„, a fost anunţul făcut de antrenorul Universităţii Craiova pe reţelele de socializare.

Reghe a postat şi o imagine în care ţine micuţul în braţe. Familia acestuia a reacționat. Luca a avut și un mesaj emoționant: „Bine ai venit în familie!

Reclamă 4 / 0/3

Asiana Peng, iubita lui Luca Reghecampf, în vârstă de 22 de ani, a reacționat și ea: „Bine ai venit pe lume, micuțule!”.

Anamaria Prodan îl compară pe Laurenţiu Reghecampf cu Cristi Borcea

Chiar dacă se află în divorț cu Reghecampf, după o despărțire cu scandal, Anamaria Prodan a glumit pe seama lui Cristi Borcea, cel care are nu mai puțin de nouă copii. Liam este doar al treilea pentru Laurențiu Reghecampf.

“Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc să fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți”, a spus Anamaria Prodan, citată de fanatik.ro.

Liam este al treilea copil al lui Reghecampf. Reghe mai are doi băieţi. Este vorba de Luca Reghecampf, pe care îl are din prima căsnicie, cu Mariana Pfeiffer, şi de Laurenţiu Reghecampf Jr. (Bebeto), pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Cum a cunoscut-o Laurenţiu Reghecampf pe Corina Caciuc

În luna februarie, Laurențiu Reghecampf a vorbit, în premieră, despre relația pe care o are cu Corina Caciuc. Chiar dacă încă nu a divorțat de Anamaria Prodan, antrenorul Universității Craiova este convins că, în cel mai scurt timp, se va încheia și cea de-a doua căsnicie a lui.

Reghecampf este, de aproape doi ani, într-o relație cu femeia care este cu 20 de ani mai tânără decât el.

Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am luat legătura și am încercat să o cunosc cu adevărat. Pe Corina am cunoscut-o cu aproape doi ani în urmă, sau un an și opt luni.

Reclamă

Ce treabă are Anamaria Prodan cu Corina (n.r Caciuc). Ea știe foarte bine că nu are nicio implicare Corina pentru că eu m-am despărțit de ea. Eu sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile au luat pentru mine o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria Prodan să aibă parte de același lucru. Spun sincer acest lucru.

Probabil aș fi cel mai fericit om din lume (n.r. dacă Anamaria Prodan ar avea o relație). Proabil atunci se va potoli. Dar ce noroc am avut de femei… îmi aduc aminte și de Mariana (n.r. Pfeiffer)„, spunea atunci Laurențiu Reghecampf.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
18
mart.
21:46
EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Apariție spectaculoasă a primei soții a lui Laurențiu Reghecampf
Diverse • 16 mart., 17:57
FOTO
Apariție spectaculoasă a primei soții a lui Laurențiu Reghecampf. Cât de frumoasă este Mariana, la 56 de ani
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!
Diverse • 11 mart., 19:40
FOTO
Anamaria Prodan a reacţionat după ce s-a spus că a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril!