Închide meniul
Foto

Laurette, prietena „de suflet” a lui Ion Țiriac, a făcut anunțul: „Facem nunta la Paris. Suntem de trei ani împreună”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2022, 9:54

Laurette, prietena „de suflet” a lui Ion Țiriac, a făcut anunțul: „Facem nunta la Paris. Suntem de trei ani împreună”

Prietena de suflet a miliardarului Ion Ţiriac cere ajutor de la statul român

Laurette Atindehou are probleme financiare / Instagram Laurette Atindehou

Laurette Atindehou se căsătorește. Prietena „de suflet” a lui Ion Țiriac a făcut anunțul într-un mod surprinzător. Vedeta în vârstă de 38 de ani a lăsat de înțeles, pe rețelele sociale că s-a căsătorit deja cu fostul dinamovist Magaye Gueye.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mulatra a stârnit rumoare în momentul în care a postat un mesaj în care spune „îmi iubesc soțul”. Laurette și Magaye s-au despărțit de mai multe ori în ultimii ani și nimic nu dădea de înțeles că ar fi ajuns deja la altar.

Laurette Atindehou și Magaye Gueye, gata să facă nunta la Paris

E nevoie de o femeie angelică pentru a fi totul paradisiac. Îmi iubesc soțul așa cum iubesc cafeaua neagră dimineața„, a fost mesajul postat pe Instagram de Laurette.

View this post on Instagram


A post shared by Laurette Atindehou Innocencia (@laurette_atindehou)

Reclamă

Artista a fost imediat luată la întrebări și a recunoscut că fostul jucător al lui Dinamo nu îi este încă soț, dar că va începe pregătirile pentru a avea nunta în „orașul iubirii”, Paris.

Nu, nu ne-am căsătorit. Suntem de trei ani împreună, el m-a cerut de soție, suntem foarte bine, ne înțelegem foarte bine, ne iubim, totul e ok!

Nu știu când o să facem nunta, nu știu ce să zic, probabil într-un timp destul de scurt, nu știu ce să zic momentan. Probabil va fi ceva foarte restrâns, cu familia și prietenii, și nu în România, cu siguranță va fi în Paris„, a spus Laurette pentru spynews.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Laurette a spus totul despre relația cu Ion Țiriac

Laurette a vorbit, în trecut, despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac. Frumoasa mulatră susține că a petrecut timp de calitate alături de omul de afaceri.

Despre cei doi au apărut informații, în spațiul public, că ar fi avut o relație amoroasă. Laurette (38 de ani) și Țiriac (83 de ani) au fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor.

Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus Laurette, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Laurette Atindehou a recunoscut că a înşelat

Laurette Atindehou a recunoscut că a înşelat. Mai mult, a recunoscut că pentru un milion de euro şi-ar înşela şi acum partenerul.

Am înşelat şi o spun. De ce să mă feresc. Am înşelat normal, de ce să fiu ipocrită. Nu mai eram fericită, nu îmi mai oferea ce îmi doream eu, tentaţiile sunt atât de mari… Dacă nu te mai simţi fericit într-o relaţie şi bărbatul de lângă tine nu îţi mai oferă ce îţi doresti tu, fiecare pe drumul lui.

Fostul meu soţ e un bărbat foarte inteligent. E un bărbat foarte inteligent de la care ai ce să înveţi şi de la care eu am învătat foarte multe lucruri constructive de viaţă, am învăţat să fiu un antreprenor, eu am făcut cu el un magazin, m-a învăţat cum să fac bani şi cum să am o afacere.

Reclamă

Pentru un milion de euro mi-aş înşela soţul! Am înşelat şi am fost înşelata. Am iertat când am fost înşelată, dar nu se merită. Sunt o femeie foarte rece şi mama zice că am inima de gheaţă şi că nu o să stau cu nici un bărbat. Dar asta e pentru că am trecut prin lucruri rele în relaţiile mele cu bărbaţii„, dezvăluia Laurette Atindehou.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și