Închide meniul

Lecţie de viaţă de la milionarul român care a stat la masă cu un cerşetor! „Pe cei care comentau, i-am dat afară”

Antena Sport Publicat: 18 octombrie 2022, 13:24

Reclamă
Lecţie de viaţă de la milionarul român care a stat la masă cu un cerşetor! „Pe cei care comentau, i-am dat afară

Lecţie de viaţă de la milionarul român care a stat la masă cu un cerşetor

Lecţie de viaţă de la milionarul român care a stat la masă cu un cerşetor / jurnalul.ro

Bănel Nicoliţă a demonstrat că este un mare campion şi în afara terenului. Fostul mijlocaş de la FCSB a dezvăluit un episod din perioada sa de glorie, atunci când a stat cu un om al străzii la masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel a povestit cum a încercat să le facă câte un bine oamenilor cu probleme. Din păcate, a fost păcălit chiar de tatăl său, căruia i-a luat o casă în care acesta nu a mai stat.

Lecţie de viaţă de la milionarul român care a stat la masă cu un cerşetor!

„Am stat cu un cerșetor la masă. Câți puteau sta, cu unul care mirosea la masă. La Brăila le dădeam la toți cerșetorii. Am luat un cerșetor cu mine la masă.

Cei care comentau, i-am dat afară. Am ajutat multă lume. De exemplu i-am luat lui taică-miu casă și m-a păcălit. A spus că stă în ea și nu a stat”, a spus Bănel Nicoliţă, la Kanal D.

Când a învățat Bănel Nicoliță să scrie și să citească

Înainte de a câștiga salarii uriașe la Steaua, Bănel Nicoliță a dus o viață grea la Făurei. Asta nu l-a împiedicat să țintească sus. Și-a ajutat toată familia cu bani, dar începutul vieții lui a fost dificil. A învăţat să citească şi să scrie la 12-13 ani.

Reclamă

”De multe ori, au fost zile în care a fost foarte greu. Taică-miu avea probleme cu alcoolul foarte mari, banii se duceau foarte ușor. Noi când mergeam la școală nu aveam pachețele cum aveau alți copii. M-au ambiționat aceste lucruri și m-au făcut să cred în visul meu.

Pe la 12-13 ani am început să scriu și să citesc. În clasa a doua eram foarte bun la tabla înmulțirii. Maică-mea nu avea timp de noi. Eu m-am înscris singur la școală. A fost ambiția mea să învăț să scriu și să vorbesc cu un om”, a spus Bănel Nicoliță, pentru sursa citată.

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea despre fratele său vitreg, pe care tatăl lui l-ar fi vândut în Cehia

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea despre fratele său vitreg, pe care tatăl lui l-ar fi vândut în Cehia. Fostul internaţional român a vorbit despre unul dintre cele mai controversate subiecte legate de familia sa.

Reclamă 4 / 0/3

Tatăl lui Bănel Nicoliţă ar fi avut o aventură extraconjugală, din care a rezultat un alt copil. Tatăl lui Bănel Nicoliţă l-ar fi vândut pe micuţ în Cehia, pentru suma de 300 de euro.

“Vreau să fiu sincer cu dumneavoastră! Răspund cu cea mai mare sinceritate, într-adevăr am aflat și eu că mai aveam un frățior vitreg și că a fost vândut în Cehia. Acum, Dumnezeu știe!”, a spus Bănel Nicoliţă.

“Relația mea cu tata e doar: ai nevoie, te ajut, nu ai nevoie, nu te ajut! Adică am o relație mai, nu rece, când a avut nevoie am fost lângă el. Au fost momente în care m-au criticat la televizor pentru că eu îi oferisem salariu de 20 sau 30 de milioane de lună și el se ducea să mă vândă pentru 200 de euro.

Acum, dacă tot o faci, fă-o și tu pentru 5.000 de euro. Dacă eu îți ofer un salariu lunar, tu nu mă vinde la televiziuni pentru doi lei”, a mai spus Bănel Nicoliţă.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
Vezi toate știrile
Citește și