Închide meniul

Locul din România unde Gigi Becali a interzis accesul femeilor. Prima reacție a omului de afaceri. Ce a spus despre investiția uriașă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2021, 18:56

Locul din România unde Gigi Becali a interzis accesul femeilor. Prima reacție a omului de afaceri. Ce a spus despre investiția uriașă

Gigi Becali,decizie incredibilă

Hepta

Becali a șocat pe toată lumea și, la intrare pe teren, a pus un panou pe care este scris ”Proprietate privată – interzis femeilor”, scriu cei de la indiscret.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a venot cu precizări suplimentare despre acst proiect și a spus că vor fi, de fapt, două mănăstiri: una pentru maici și una pentru călugări.

Femeile și bărbații nu se vor întâlni. Ce, la Athos pot merge femeile? La călugări nu au voie femeile, iar la mănăstirea pentru maici nu au voie bărbații. Va fi așa, un fel de orășel călugăresc, mare, cu 500-1.000 de călugări. Nu vor fi nici animale de sex feminin. Vor fi măgari, boi, de exemplu, vor fi și găini, dar cocoși, deci nu de sex feminin”, a declarat Becali pentru libertatea.ro.

Becali se așteaptă ca cele două mănăstiri să devină și obiectic turistic, însă cu aceleași reguli.

„Sigur, turiștii bărbați la călugări, femeile la maici”, a punctat Becali. „Cred eu că vor veniă vremurile când mulți tineri vor căuta refugiu în biserici”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă

Gigi Becali nu glumeşte! „Vreau să mă călugăresc, dar trebuie să am acordul familiei”

Gigi Becali este dispus să îşi dedice viaţa bisericii. Patronul lui FCSB este hotărât să renunţe la afaceri şi să se călugărească. „Este greu, dar nu imposibil”, anunţă milionarul care asigură că i-a lăsat mână liberă lui Edi Iordănescu la vicecampioana României.

Becali vrea să se retragă de tot din viaţa publică şi nu glumeşte când spune că vrea să se retragă la o mănăstire. Latifundiarul din Pipera a anunţat că, pentru moment, familia nu îl susţine în această privinţă.

Gigi Becali a finanțat şi construcţia bisericii mari din cadrul Mănăstirii Pantocrator, din Drăgăneşti, judeţul Teleorman. La sfinţirea acesteia au participat câteva mii de credincioşi. Printre ei a fost şi finanţatorul lui FCSB, soţia şi sora acestuia.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru că a fost unul dintre cei mai importanţi ctitori ai bisericii, Gigi Becali a fost recompensat cu Crucea Patriarhală pentru mireni. Distincţia i-a fost înmânată de mitropolitul Moldoveni şi Bucovinei, ÎPS Teofan. În momentul în care a primit, pe scenă, Crucea Patriarhală, Gigi Becali nu a mai rezistat din cauza emoţiilor şi a izbucnit în plâns.

Nu ai cum să explici emoțiile de acolo… Nu se pot, pur și simplu, explica. Nu știi, nu există asta. Sute de biserici vreau să fac. Chiar acum se întâmplă, sunt în construcție câteva. Poate sunt ctitor chiar acum la vreo sută, cred…„, a precizat patronul lui FCSB.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și