Închide meniul
Foto

Lovitură uriașă pe care a dat-o Mihaela Borcea. Ce a făcut sub ochii Valentinei Pelinel şi ai lui Cristi Borcea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 octombrie 2022, 16:53

Lovitură uriașă pe care a dat-o Mihaela Borcea. Ce a făcut sub ochii Valentinei Pelinel şi ai lui Cristi Borcea

Lovitură uriașă pe care a dat-o Mihaela Borcea. Prima soţie a lui Cristi Borcea are succes în afaceri

Mihaela Borcea este prima soţie a lui Cristi Borcea / Colaj Instagram

Lovitură uriașă pe care a dat-o Mihaela Borcea, prima soţie a lui Cristi Borcea. Femeia în vârstă de 52 de ani are mare succes în afaceri şi tocmai a fost premiată pentru proiectul ei „de suflet”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea se ocupă de hotelul din Olimp al fostului patron de la Dinamo. Este administrator unic şi continuă să fie într-o relaţie excelentă cu milionarul care i-a fost soţ între 1988 şi 2011.

Lovitură uriașă pe care a dat-o Mihaela Borcea. Anunţul făcut de prima soţie a lui Cristi Borcea

Hotelul luxos al lui Borcea beneficiază, din acest an, de o piscină unică în România. „Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj”, se lăuda Mihaela Borcea.

Aceasta tocmai a fost premiată pentru proiectul de care s-a ocupat exclusiv şi care a fost pe placul turiştilor veniţi pe litoralul românesc. Este o lovitură uriaşă dată de Mihaela, în condiţiile în care au apărut zvonuri în acest an că Valentina Pelinel a încercat să o scoată din afacere.

„Am început călătoria în domeniul hotelier doar cu o idee în minte, cu mult entuziasm și m-am folosit de tot ce aveam în jur și tot ce știam să fac!

Reclamă

Totuși, să dezvolți aceasta afacere nu este tocmai ușor, deoarece implică multă muncă, stres și asumare de riscuri!! Întotdeauna mi-a plăcut să mă gândesc cum va arăta viitorul și cum vor evolua lucrurile peste 5-10 ani în domeniul nostru!

Să fii implicat trup și suflet în proiectele pe care le faci este una dintre cele mai importante caracteristici ale unui antreprenor de succes! Este nevoie de muncă grea și multe ore suplimentare pentru a dezvolta o afacere profitabilă!! De aceea, este foarte important să fii pasionat și să îți placă ceea ce faci, dacă vrei să reușești. Este o plăcere pentru mine să văd că un desen, o schita de acum 3 ani a devenit realitate,și azi pot spune că avem cea mai frumoasă piscină Infinity pool de pe litoralul românesc!!

Prima soţie a lui Cristi Borcea: „Sunt recunoscătoare că am o intuiție foarte bună!”

Este important să ai o mare putere de muncă și să nu dai înapoi la greu. Mă entuziasmez repede când îmi vine o idee și o duc direct la implementare. Sunt recunoscătoare că am o intuiție foarte bună, care m-a ajutat mult!

Reclamă 4 / 0/3

Îmi plac schimbările și sunt confortabil să fac multe schimbări pentru a atinge rezultatele dorite. Am învățat că este important ca sprijinul echipei cu care lucrezi să fie pe măsura provocării, altfel oamenii nu vor face față, vor fi frustrați și vor renunța!!

Un antreprenor este un lider care are o viziune măreață și știe să atragă oameni în jurul său. Nu poți să dezvolți afaceri de unul singur, așadar premiul primit se datorează și acelora cu care am lucrat în acest proiect! Mulțumesc Adela Diaconu pentru premiul oferit si anul acesta, pentru această minunată gala, mulțumesc familiei mele pentru sprijinul neconditionat si prietenilor mei pentru susținere!”, a fost mesajul postat de Mihaela Borcea pe contul de Facebook.

Hotelul lui Cristi Borcea, al cărui nume a şi fost schimbat, are 12 apartamente, 12 camere triple (family room) și 186 camere duble (twin și matrimoniale). Potrivit jurnaliştilor de la ziuaconstanta.ro, profitul înregistrat în 2021 depăşeşte 450.000 de lei (n.r. 90.000 de euro). Suma nu este neglijabilă, în condiţiile în care pierderile cauzate de pandemie au fost însemnate.

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și