Închide meniul

Marea dramă din viața lui Benone Sinulescu. Motivul pentru care regretatul artist nu a avut copii. Prin ce momente teribile a trecut soția lui

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 noiembrie 2021, 11:37

Marea dramă din viața lui Benone Sinulescu. Motivul pentru care regretatul artist nu a avut copii. Prin ce momente teribile a trecut soția lui

Marele regret al lui Benone Sinulescu

MMA / Zoltan Lorencz via Hepta

S-a aflat secretul, dar şi marele regret al lui Benone Sinulescu. Uriaşul artist nu a avut copii, deşi şi-a dorit enorm. S-a aflat acum ce spunea Benone Sinulescu despre iubirea vieţii lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Secretul mai puţin ştiut al lui Benone Sinulescu

Benone Sinulescu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani. Iubit de miile de fani care umpleau sălile de concert, regretatul artist a avut și o poveste impresionantă în spatele scenei. Interpretul spunea că nu s-a zbătut prea mult ca să cucerească sexul frumos. A avut norocul să fie coadă de fiecare dată. Mii de domnițe au încercat de-a lungul timpului să-i fure o sărutare, dar și inima. Totul a fost în zadar până într-o zi.

Și-a cunoscut iubirea vieții prin intermediul regretatei Ileana Sărăroiu, care a invitat-o la masă, după un spectacol. Elena, absolventă de Chimie Alimentară și alintată Leni de Benone i-a stat alături mai bine de patru decenii. Artistul a avut de tras până și-a convins jumătatea. ”Este vorba despre Elena, absolventă de Chimie Alimentară. Leni mi s-a părut o ardeleancă mai… băţoasă, s-a ţinut tare.

Un an de zile am încins telefoanele cu vorbuliţe multe şi de toate genurile, dar şi cu oprelişti. Pe Leni am cunoscut-o prin intermediul regretatei Ileana Sărăroiu, care a invitat-o la masă, după un spectacol. Ne-am înţeles bine, încă de la început. Ne iubim şi acum, după 38 de ani. Soţia este cel mai bun critic al meu. Câteodată ne mai şi contrazicem. Ea s-a ferit totdeauna să iasă în faţă, nu i-a plăcut să iasă în evidenţă.
Nu avem copii, ea a pierdut câteva sarcini”
, a spus Benone Sinulescu, confom click.ro.

Adevărul despre relaţia cu Nadia Comăneci

De-a lungul vremii au apărut mai multe zvonuri că Benone Sinulescu ar fi trăit o poveste de iubire cu prima gimnastă care a primit nota 10! Nadia Comăneci l-ar fi vizitat acasă, moment în care situația a escaladat.

Reclamă

„Iată de la ce a pornit. Nadia era într-un cantonament la București, urma să plece a doua zi în America, să fie primită de toți președinții țărilor latine. Era văzută ca o zeiță! Ea nu cunoștea pe nimeni în București, decât pe mine și pe Irina Loghin. În acea seară, înainte să plece peste Ocean, Nadia a venit la mine acasă. A fugit din cantonamentul de la 23 August! A căutat-o pe Irina și nu a dat de ea, apoi m-a căutat pe mine. Toată lumea era în alertă: dispăruse Nadia Comăneci!

Și apare Nadia, m-am trezit cu ea la ușă. M-a spus că îi e dor de mama ei și că ar vrea să meargă la Onești. De fapt venise să-mi ceară bani de tren să meargă la Onești. Ea nu știa că, fiind Erou al Muncii Socialiste, putea circula gratis cu trenul… La mine acasă mai erau mama mea, șeful Ansamblului Ciocârlia de pe atunci și o familie din Yugoslavia. I-am explicat că e o ocazie unică pentru ea să meargă în SUA, să ne reprezinte țara.

Am tratat-o cu înghețată, am hrănit-o… Granzii Comitetului Central erau pe urmele ei și m-au sunat să mă întrebe dacă Nadia e la mine. Am primit telefon imediat: «Tovarășe Benone, Nadia e cumva la dvs?. A, ne-am liniștit», au spus. A venit poliția și Nadia a fost lămurită să plece în SUA, unde a fost primită cu onoruri. Am convins-o să plece… Era un brand național și era persoana nr.1 de pe planetă… De atunci s-au iscat zacele zvonuri că aș fi avut ceva cu Nadia. Am auzit și eu de la România Liberă, până atunci avusesem încredere în cei de acolo, dar când au mințit despre mine și Nadia…„, și-a amintit Benone Sinulescu, conform sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și