Închide meniul
Foto

Marea iubire a lui Ion Ţiriac, imagine din baie. Cum a apărut femeia pe care miliardarul a iubit-o enorm

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 august 2023, 14:18

Reclamă
Marea iubire a lui Ion Ţiriac, imagine din baie. Cum a apărut femeia pe care miliardarul a iubit-o enorm

La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment / Hepta

Marea iubire a lui Ion Ţiriac, imagine din baie. Femeia pe care miliardarul român a iubit-o enorm s-a mândrit cu noua sa achiziţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Jurnalista de origine egipteană i-a dăruit lui Ion Ţiriac doi copii: pe Karin şi pe frumoasa Ioana Ţiriac.

Marea iubire a lui Ion Ţiriac, imagine din baie

Sophie Ayad a apărut într-o bluză roşie superbă, iar aceasta a vrut să imortalizeze momentul. Sophie Ayad a pus imaginea pe reţelele de socializare. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU SOPHIE AYAD)

Marea iubire a lui Ion Țiriac tânjește la „bijuteria” pe care i-a lăsat-o miliardarului

Marea iubire a lui Ion Țiriac, Sophie Ayad, tânjește la „bijuteria” pe care i-a lăsat-o miliardarului român. Jurnalista de origine egipteană, care are doi copii cu fostul jucător de tenis, a făcut anunțul pe rețelele sociale.

Femeia în vârstă de 53 de ani a postat două fotografii cu un Citroen 2 CV, pe care l-a primit de la tatăl ei la majorat. Mașina a ajuns acum să fie în colecția spectaculoasă pe care o deține Țiriac.

Reclamă

Mi-aș fi dorit să o am aici, la Miami„, a scris Sophie Ayad pe Insta Story. Aceasta a folosit și un emoji care înfățișează o inimă roșie.

Sophie Ayad a fost 9 ani într-o relaţie cu cel mai bogat român, care are o avere estimată la 2 miliarde de dolari. S-au cunoscut în 1994, la Munchen, acolo unde trăiește și în prezent tatăl jurnalistei.

Și Sophie Ayadd are succes în afaceri

Sophie Ayadşi-a deschis o afacere de senzaţie în Miami şi a făcut anunţul pe reţelele sociale. Jurnalista de origine egipteană face avere din vânzarea de haine ale celor mai cunoscuţi designeri.

Reclamă 4 / 0/3

Ea este stabilită de o lungă perioadă de timp în Statele Unite, acolo unde o are alături pe fiica ei, Ioana Natalia Ţiriac. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO ŞI CU IOANA ŢIRIAC) După o lungă aşteptare, Sophie i-a anunţat pe urmăritorii ei de pe reţelele sociale că a reuşit să deschidă porţile proiectului ei de suflet.

Împotriva tuturor aşteptărilor! Le mulțumesc în special copiilor și prietenilor mei pentru că au crezut în acest proiect și mi-au oferit tot sprijinul. 2 ani de negocieri intense, multe eșecuri și surprize neaşteptate – dar în sfârșit am reușit să fac asta se întâmple. Este întotdeauna imposibil până atunci când devine posibil„, a transmis Sophie Ayad pe contul ei de Instagram.

Fosta iubită a lui Ion Țiriac are 30 de ani de experiență

Femeia care are doi copii cu Ion Ţiriac are o prezentare spectaculoasă pe site-ul magazinului pe care l-a deschis. Sophie are 30 de ani de experienţă în domeniu.

În centrul acestei operaţiuni se află vizionara, fondatoarea şi preşedinta noastră, franţuzoaica Sophie Ayad. Născută la Munchen şi crescută în SUA şi Europa, Sophie are o istorie de 30 de ani în industrie, care a început la Munchen şi s-a încheiat în cele din urmă la Miami.

A început să vândă blugi vintage americani tinerilor germani cosmopoliţi la sfârştiul anilor 80, iar în ultimii ani a trecut la concepte mai sofisticate„, se anunţă pe site-ul oficial al magazinului de haine.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și