Închide meniul
Foto

Marea iubire a lui Ion Țiriac tânjește la „bijuteria” pe care i-a lăsat-o miliardarului: „Mi-aș fi dorit să fie aici!”

Publicat: 16 august 2023, 12:49

Reclamă
Marea iubire a lui Ion Țiriac tânjește la „bijuteria” pe care i-a lăsat-o miliardarului: „Mi-aș fi dorit să fie aici!”

Marea iubire a lui Ion Țiriac tânjește la "bijuteria" pe care i-a lăsat-o miliardarului

Sophie Ayad are doi copii cu Ion Țiriac / Colaj Instagram/Profimediaimages

Marea iubire a lui Ion Țiriac, Sophie Ayad, tânjește la „bijuteria” pe care i-a lăsat-o miliardarului român. Jurnalista de origine egipteană, care are doi copii cu fostul jucător de tenis, a făcut anunțul pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia în vârstă de 53 de ani a postat două fotografii cu un Citroen 2 CV, pe care l-a primit de la tatăl ei la majorat. Mașina a ajuns acum să fie în colecția spectaculoasă pe care o deține Țiriac.

Marea iubire a lui Ion Țiriac tânjește la „bijuteria” pe care i-a lăsat-o miliardarului

Mi-aș fi dorit să o am aici, la Miami„, a scris Sophie Ayad pe Insta Story. Aceasta a folosit și un emoji care înfățișează o inimă roșie.

Sophie Ayad a fost 9 ani într-o relaţie cu cel mai bogat român, care are o avere estimată la 2 miliarde de dolari. S-au cunoscut în 1994, la Munchen, acolo unde trăiește și în prezent tatăl jurnalistei. Femeia de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), care este cu 28 de ani mai tânără decât omul de afaceri român, are doi copii cu Ion Țiriac: pe Ioana Natalia şi pe Karim!

Reclamă

Mașina de epocă, aflată în colecția privată a fostului mare jucător de tenis, are o descriere specială pe site-ul în care Ion Țiriac își prezintă mașinile de lux pe care le deține. Are aproape 65.000 de kilometri, iar un model similar a fost condus de James Bond in filmul „For Your Eyes Only”.

Citroen 2 CV a fost o masina economica cu motor si tractiune fata lansata in 1948 la Salonul Auto de la Paris si produsa de Citroen intre anii 1948 si 1990.

Conceput de vicepresedintele Citroen, Pierre Boulanger, pentru a ajuta fermierii din Franta care inca foloseau caruta si calul, 2CV s-a remarcat prin combinatia minimalista de solutii ingineresti inovatoare si aspectul utilitar, simplist.

Reclamă 4 / 0/3

2CV avea un cost de achizitie mic, intretinerea era simpla si ieftina, iar motorul racit cu aer era usor de intretinut si dezvolta initial doar 9 CP. Consumul era mic, iar cursa lunga a suspensiei oferea un nivel de confort ridicat, masina avand si usoare capacitati off-road datorita garzii la sol mari si a posibilitatii ajustarii amortizoarelor.

Deseori poreclit „umbrela pe roti”, 2CV avea o caroserie distinctiva, cu plafon retractabil din panza, care permitea transportul unor incarcaturi agabaritice. Pana in 1955, acest plafon din panza s-a extins pana aproape de bara spate, acoperind si portbagajul masinii.

Mașina de epocă se remarcă în colecția lui Ion Țiriac

O recenzie tehnica in revista Autocar din 1953 descria modelul ca avand „un design de o ingeniozitate extraordinara, fiind fara indoiala cel mai original model de la aparitia celebrului Ford Model T „. In 2011, The Globe and Mail spunea despre 2CV ca este „o masina cum nu este alta.” Celebrul jurnalist L. J. K. Setright descria 2CV ca „cea mai inteligenta aplicare din toate timpurile a minimalismului pe o masina.

Aceasta ofera o noua definitie rationalitatii.” Cand erau intrebati despre performantele si acceleratia modelului 2CV, multi proprietari spuneau ca “ajunge de la 0 la 100 km/h intr-o zi „.

Cel mai prolific an din punct de vedere al productiei a fost 1974. Vanzarile modelului 2CV au fost revigorate de criza petrolului din 1974, devenind o declaratie de stil a tinerilor, dar si o forma functionala de transport. Noul val de popularitate a fost incurajat si de Citroen, care a organizat diferite “Raiduri” de anduranta intercontinentale in care clientii care-si cumparau un 2CV nou echipat cu un kit P.O. puteau concura in competitii care se intindeau pe mii de kilometri de drumuri desfundate.

Editiile speciale ale acestui model au aparut in 1976: SPOT a fost prima dintre acestea. Modelul expus este editia Charleston, inspirata de curentul Art-Deco: caroserie in doua nuante, schema de culori a modelelor Citroen din anii ’20.

Un 2CV galben a fost condus de James Bond in filmul For Your Eyes Only intr-o urmarire spectaculoasa in care Bond s-a folosit de abilitatile sale unice sa scape de urmaritorii sai in sedanuri Peugeot 504. Acest exemplar are un rulaj de 64.922 de kilometri„, se anunță pe tiriaccollection.ro.

Reclamă

Și Sophie Ayadd are succes în afaceri

Sophie Ayad şi-a deschis o afacere de senzaţie în Miami şi a făcut anunţul pe reţelele sociale. Jurnalista de origine egipteană face avere din vânzarea de haine ale celor mai cunoscuţi designeri.

Ea este stabilită de o lungă perioadă de timp în Statele Unite, acolo unde o are alături pe fiica ei, Ioana Natalia Ţiriac. După o lungă aşteptare, Sophie i-a anunţat pe urmăritorii ei de pe reţelele sociale că a reuşit să deschidă porţile proiectului ei de suflet.

Împotriva tuturor aşteptărilor! Le mulțumesc în special copiilor și prietenilor mei pentru că au crezut în acest proiect și mi-au oferit tot sprijinul. 2 ani de negocieri intense, multe eșecuri și surprize neaşteptate – dar în sfârșit am reușit să fac asta se întâmple. Este întotdeauna imposibil până atunci când devine posibil„, a transmis Sophie Ayad pe contul ei de Instagram.

Fosta iubită a lui Ion Țiriac are 30 de ani de experiență

Femeia care are doi copii cu Ion Ţiriac are o prezentare spectaculoasă pe site-ul magazinului pe care l-a deschis. Sophie are 30 de ani de experienţă în domeniu.

În centrul acestei operaţiuni se află vizionara, fondatoarea şi preşedinta noastră, franţuzoaica Sophie Ayad. Născută la Munchen şi crescută în SUA şi Europa, Sophie are o istorie de 30 de ani în industrie, care a început la Munchen şi s-a încheiat în cele din urmă la Miami.

A început să vândă blugi vintage americani tinerilor germani cosmopoliţi la sfârştiul anilor 80, iar în ultimii ani a trecut la concepte mai sofisticate„, se anunţă pe site-ul oficial al magazinului de haine.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și