Închide meniul
Foto

Marele regret al lui Ion Iliescu la 94 de ani: „Îmi pare rău că nu mai pot să fac asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 martie 2024, 16:20

Reclamă
Marele regret al lui Ion Iliescu la 94 de ani: „Îmi pare rău că nu mai pot să fac asta!”

Marele regret al lui Ion Iliescu la 94 de ani

Colaj Profimedia

Marele regret al lui Ion Iliescu la 94 de ani a fost dezvăluit chiar de fostul preşedinte al României. Ion Iliescu a împlinit pe 3 martie 94 de ani şi a oferit un interviu în care a vorbit despre pasiunea sa pentru sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Iliescu este pasionat de sport. Snookerul este sportul preferat al fostului preşedinte. Mai mult, Ion Iliescu a spus că s-a întâlnit personal cu Ronny O’Sullivan. Ion Iliescu este pasionat şi de tenis şi a recunoscut că a fost mare fan Roger Federer.

Ion Iliescu are un singur regret la vârsta de 94 de ani. Nu mai poate merge la concerte şi la teatru.

Marele regret al lui Ion Iliescu la 94 de ani

Citesc foarte mult, am avut această igienă mentală de mic copil. Lectura a fost întotdeauna pentru mine o călătorie posibilă în orice moment, către orice destinație. Sunt selectiv în lecturi și nu îmi închipui o lume în care bibliotecile ar fi o piesă estetică.

Mă uit la destul de multe documentare – din acest punct de vedere, inginerul din mine a ales întotdeauna curiozitatea pentru ultimele descoperiri în domeniu.
Am o slăbiciune pentru revoluțiile științifice, tehnologice, le devorez cu o reală plăcere. Privesc lumea sportului cu același entuziasm și păstrez plăcerea de a vedea competițiile de snooker pentru care ai nevoie întotdeauna de o minte anticipativă și de o reacție calculată față de un set de posibilități și de alegeri circumstanțiale.
M-am bucurat să îl întâlnesc pe Ronnie O’Sullivan. L-am văzut jucând pe Jimmy White. La tenis mă uit des, am fost un mare admirator al lui Roger Federer. Am rămas legat de mulți mari campioni ai noștri.

Reclamă

Am condus cândva Federația de Caiac Canoe. Am fost apropiat de Ivan Patzaichin de la începuturile carierei lui. Citesc în continuare ziare pe hârtie. Îmi pare rău că nu mai merg la teatru și la concerte„, a spus Ion Iliescu într-un interviu acordat în podcastul lui Ionuţ Vulpescu.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:45 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Drăguşin, titular 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:40 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 15:47 VIDEOCrawley a promovat în Championship! Victorie pe Wembley cu Crewe, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și