Închide meniul

Marian Copilu, atacat de Liubliana Nedelcu. „Aveţi idee câte făcea fără să ştie Neluţu Varga”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 30 august 2021, 14:45

Marian Copilu, atacat de Liubliana Nedelcu. „Aveţi idee câte făcea fără să ştie Neluţu Varga

Marian Copilu, atacat de Liubliana Nedelcu

Colaj AntenaSport

„Cei care îl laudă la tv pe Marian Copilu au idee câte făcea la Cluj fără ca Neluţu Varga să ştie? Şi am dovezi pentru ceea ce spun!”, a scris Nedelcu pe Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A urmat un dialog între Liubliana Nedelcu şi Lucian Enache.

Lucian Enache: Habar nu am dacă făcea sau ce făcea. Ce mă enervează e că ce ai scris e deja a patra postare a unor persoane din fotbal despre acest subiect… Când era omul miez la CFR de ce nu ai sărit, soro, să îl cerți? Cu cojones mari și cu pieptul înainte! Eh?

Liubliana Nedelcu: Eu de atunci le-am arătat! Probabil că acesta este și unul dintre motivele pentru care a plecat.

Lucian Enache: Mi-a luat-o Crețul ăla înainte (n.r. despre un comentariu al unei alte persoane, care însă a fost șters). Cam dur mesajul lui, dar cam același subiect.

Reclamă

Liubliana Nedelcu: Dacă îți este prieten, sună-l si întreabă-l cum s-a petrecut transferul lui Burca (n.r. Andrei Burcă a venit la CFR de la FC Botoșani în 2019)! Și despre Supryaga.

Lucian Enache: Liubli, dacă vorbeai cu mine… Eu nu am prieteni pe la Cluj. Nu mă interesează zona. Poate a făcut, poate nu a făcut… Nu mă interesează. Am scris ce nu mi-a plăcut.

Liubliana Nedelcu: Targetul meu este altul, nu Liga 1, exceptând Rapidul, însă nu îmi place incorectitudinea! Și nu aș fi scris nici acum nimic pentru că am vorbit cu cine a trebuit atunci când s-a întâmplat, însă nu suport să-i văd pe unii care laudă niște indivizi care nu sunt corecți! l-am blocat din cauză că nu știu să scrie, așa că m-ai criticat tu primul.

Reclamă 4 / 0/3

Lucian Enache: Toată viața mi-am dorit să fiu primul.

Liubliana Nedelcu: Lucian, cine l-a adus pe el în fotbal? Dan Petrescu! Și apoi l-a „lovit” pe Dan! Aici este vorba despre caracter!

Marian Copilu, implicat într-un scandal uriaş

Marian Copilu a luat parte la scandalul teribil care a avut loc la finalul meciului cu Steaua Roşie, chiar în biroul său. Neluţu Varga ar fi trimis bodyguarzii pentru a bate jucătorii, iar intervenţia lui Ivaşcu a făcut ca acesta să iasă cel mai şifonat. Poliţia a făcut publică plângerea oficialului din Gruia.

După meciul de la Cluj, au fost țipete monstruoase și s-au împărțit pumni. Camora a strigat disperat să se oprească conflictul. În imagini apare și Marian Copilu, în centrul scandalului provocat de juristul Ioan Ivaşcu şi kinoterapeuţii Viorel Boncoi şi Radu Pralea. Totul ar fi început însă de la oamenii de pază ai lui Neluţu Varga.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și