Închide meniul

Mario Iorgulescu a aflat pe patul de spital că a scăpat de mandatul de arestare. Detalii oferite de avocat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2020, 9:02

Mario Iorgulescu a aflat pe patul de spital că a scăpat de mandatul de arestare. Detalii oferite de avocat

Observator.tv

Mario Iorgulescu a scăpat de mandatul de arestare

Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier în septembrie 2019, în urma căruia Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani, a murit. Fiul lui Gino Iorgulescu se află internat într-o clinică din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avocatul lui Mario Iorgulescu spune că procedura nu a fost respectată

Cristian Ene, avocatul lui Mario Iorgulescu, a spus că motivul pentru care fiul lui Gino Iorgulescu a scăpat de mandatul de arestare este că Tribunalul București nu a definit procedura de citare.

Tribunalul Bucuresti nu a definit procedura de citare a domnului Iorgulescu, astfel încât norma legală să fie respectată. Judecătorul a apreciat în mod greșit că procedura e îndeplinită, iar singura modalitate de corectare a acesteia era formularea contestației la instanța superioară.

La Curtea de Apel București, judecătorii au constatat, într-adevăr, că excepția ridicată de mine este una legală și întemeiată, drept urmare a aplicat dispozițile legale și a dispus anularea mandatului internațional de arestare și retrimirea cauzei spre judecare la Tribunalul București”, a spus Cristian Ene pentru realitateasportivă.net.

Mario Iorgulescu se află într-un spital din Italia

Avocatul lui Mario Iorgulescu a mai spus că acesta se află, în continuare, internat în spitalul unde a fost transferat din România pentru a primi îngrijiri medicale.

Reclamă

În acest moment, domnul Iorgulescu nu are niciun fel de măsură preventivă, este o persoană nevinovată în cauza pentru care s-a solicitat luarea de măsuri preventive, însă se află în continuare în această imposibilitate obiectivă datorită stării medicale pe care o dorim cât mai repede să fie una cât mai bună”, a mai spus Ene.

Mario Iorgulescu a provocat un grav accident de circulaţie în septembrie anul trecut, când a condus o maşină cu 162 de kilometri pe oră într-o zonă în care limita legală era de 50 de kilometri pe oră.

Fiul lui Gino Iorgulescu a pătruns cu maşina pe contrasens şi a lovit în plin un alt autoturism care venea din sens opus şi circula regulamentar. Dani Vicol, șoferul autoturismului respectiv, a murit pe loc.

Reclamă 4 / 0/3

La câteva luni după accidentul respectiv, Mario Iorgulescu, şi el rănit grav, a fost transportat la o clinică privată din Italia, unde se află și acum. 

Recomandări
  • Mario Iorgulescu a scăpat de mandatul de arestare
  • Fiul șefului LPF se află internat în Italia
  • Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal în septembrie 2019

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și