Închide meniul
EXCLUSIV

Valeriu Iftime „îi face” echipa lui Gigi Becali: „Dacă Denis Haruț joacă fundaș central, meci de meci, ajunge la națională!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 iunie 2022, 15:52

Valeriu Iftime „îi face echipa lui Gigi Becali: „Dacă Denis Haruț joacă fundaș central, meci de meci, ajunge la națională!

Gigi Becali a făcut ofertă pentru Andrea Compagno

Gigi Becali este patronul FCSB / Hepta

Valeriu Iftime „îi face” echipa lui Gigi Becali. Patronul lui FC Botoșani i-a dat un sfat omologului său de la FCSB, în legătură cu Denis Haruț. Iftime consideră că fundașul de 23 de ani are potențialul să facă pasul la naționala mare a României, în viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Haruț a revenit la FCSB în această vară, după împrumutul de la FC Botoșani. Chiar echipa moldoveană l-a vândut la clubul lui Gigi Becali în 2021, în schimbul a 660.000 de euro.

Valeriu Iftime „îi face” echipa lui Gigi Becali

La bază, Haruț este fundaș dreapta, dar fostul său patron, Valeriu Iftime, este de părere că tânărul jucător poate evolua și în centrul defensivei. La ora actuală, FCSB se confruntă cu mari probleme pe poziția respectivă, după despărțirea de Paulo Vinicius și Andrei Miron.

Iftime i-a dat un sfat lui Gigi Becali, spunând că Haruț poate ajunge la națională doar dacă va juca meci de meci la FCSB și nu va fi scos din echipă după o eventuală greșeală.

„Haruț? Da, dacă joacă fundaș central, meci de meci, și nu este dat afară după o greșeală… prinde încredere și devine fundaș de echipă națională. E un băiat cu multă pricepere, un băiat excepțional. Trebuie să joace, dar la FCSB joci ca pe plita încinsă”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Denis Haruț a adunat 25 de meciuri la FCSB în perioada februarie 2021 – februarie 2022, înainte să fie împrumutat la FC Botoșani. În prezent, fostul internațional de tineret are o cotă de piață de 1 milion de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Haruț a bifat 7 selecții la naționala U19 a României și 4 meciuri la reprezentativa U21.

Valeriu Iftime i-a fixat prețul lui Joyskim Dawa! Gigi Becali va trebui să plătească 800.000 de euro

Valeriu Iftime i-a fixat prețul lui Joyskim Dawa, fundașul care i-ar putea rezolva FCSB-ului problemele din defensivă. Gigi Becali va trebuie să scoată din buzunar cel puțin 800.000 de euro pentru a-l aduce pe jucătorul camerunez de la FC Botoșani.

Reclamă 4 / 0/3

După declarația inițială, conducătorul moldovenilor a revenit și cu suma pentru care este dispus să-l vândă pe Dawa, dorit și în trecut de Gigi Becali – 800.000 de euro. Iftime a dezvăluit că încă n-a fost contactat de latifundiarul din Pipera pentru a demara negocierile.

„Dawa, la ora actuală, 800.000 de euro este ultima sumă la care aș putea să negociez, mai jos nu îl dau. Nu (n.r. – dacă a început negocierile cu Gigi Becali).”, a spus Valeriu Iftime, pentru Antena Sport.

Anterior, patronul de la Botoşani a vorbit şi despre situaţia lui Alin Şeroni, cel care s-a autopropus la FCSB.

Șeroni este indispensabil. Rămâne, e un caracter special, n-am crezut până nu l-am cunoscut. Are multe calități, el poate interveni oricând de pe banca de rezerve, îmi place ca om, asta nu înseamnă că-i place să lustruiască banca.

Îmi place de el ca om, este un foarte bun om de grup. Nu cred că-l ia domnul Becali. Domnul Becali, dacă vrea să audă televizorul, să fie foarte atent la Dawa! Dacă prinde ritm, pleacă cu milioane de euro de acolo! El are oferte. Cum vine o ofertă pentru un fotbalist de-al meu, cum mi-l debusolează total.

El mai are doi ani la mine, nu-i dau drumul, dar cu o ofertă bună poate pleca. Sunt discuții, din Bulgaria, și acolo știți cine, din Ungaria am ofertă foarte bună, din Portugalia”, a spus Valeriu Iftime la Pro Arena.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și