Închide meniul

Mesaj plin de emoție al lui Michael Schumacher pentru fani, după 9 ani de la teribilul accident: „Vă mulțumesc!”

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2022, 16:03

Reclamă
Mesaj plin de emoție al lui Michael Schumacher pentru fani, după 9 ani de la teribilul accident: „Vă mulțumesc!

Mesaj plin de emoție transmis de Michael Schumacher

Michael Schumacher a suferit un teribil accident în 2013 / ProfimediaImages

Mesaj plin de emoție transmis de Michael Schumacher (53 de ani) în ziua în care s-a împlinit un deceniu de la retragerea lui din Formula 1. Pe contul de Twitter al pilotului de legendă a fost postată o reacție copleșitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul la 9 ani după accidentul teribil suferit de septuplul campion din Formula 1 la schi, care l-a lăsat pe „Schumi” cu grave probleme de sănătate. Acesta a suferit mai multe operații și are nevoie în permanență de îngrijire medicală.

Mesaj plin de emoție transmis de Michael Schumacher

Viața este despre pasiuni. Mulțumesc că o împărtășiți pe a mea„, a fost mesajul apărut pe contul oficial lui Michael Schumacher. Se amintește că același lucru a fost transmis și în momentul în care fostul mare pilot a concurat ultima dată în Formula 1.

Postarea este însoțită și de trei imagini făcute la retragere. „Îți mulțumesc pentru fotografii, Wolfgang Wilhelm„, apare scris în dreptul lor.

Reclamă

Chiar dacă momentul a fost unul încărcat de emoție, familia lui Michael Schumacher s-a ferit să ofere noi detalii despre starea de sănătate a septuplului campion mondial, anunță thesun.co.uk. Corinna Schumacher a făcut eforturi uriaşe pentru a menţine ascunse toate problemele cu care se confruntă soțul ei.

Conform jurnaliştilor britanici, tratamentul lui Michael Schumacher costă peste 135 de mii de euro pe săptămână. Suma plătită din 2013 şi până în prezent este una uriaşă. Este și motivul pentru care Corinna a vândut mai multe proprietăți și bunuri ale familiei.

Într-o licitație tocmai s-a vândut monopostul Ferrari F2003, cu care Michael Schumacher a câștigat cel de-al 6-lea său titlu în Formula 1. Acesta s-a vândut pentru o sumă imensă, 14.8 milioane de euro. „Un preț record pentru era modernă„, au precizat cei de la Sotheby’s.

Reclamă 4 / 0/3

Prețul obținut a depășit orice așteptări, în condițiile în care mașina condusă de „Schumi” în timpul sezonului 2001 s-a vândut cu o sumă de două ori mai mică.

Dezvăluiri din interiorul familiei lui Michael Schumacher

Jean Todt a recunoscut că l-a văzut chiar şi de trei ori pe săptămână pe Michael Scumacher, după accidentul teribil suferit la schi, în 2013. „Schumi” a fost în comă, a suferit multiple intervenţii chirurgicale.

Jean Todt tocmai a vorbit, într-un interviu pentru italienii de la Gazzetta dello Sport, despre modul în care s-a schimbat viaţa soţiei şi copiilor lui Jean Todt în cei aproape 9 ani de suferinţă. A fost înfiinţată şi o fundaţie care are are mai multe proiecte caritabile.

Todt se consideră privilegiat că poate fi alături de Michael Schumacher, cel alături de care a spus că urmăreşte în continuare cursele de Formula 1.

Pentru mine este un privilegiu să fiu aproape, în familie, cu Michael, cu Corinna, cu Mick și Gina. Viața lor s-a schimbat pe 29 decembrie 2013. Ei trebuie să trăiască cu totul altfel. Important este că există apropierea prietenilor. Și ‘Keep Fighting’ (n.r. continuă să lupţi), fundația lor.

Sunt lucruri care fac parte din viață şi care sunt mai importante decât rezultatele şi cursele noastre dragi. Viața, pentru toată lumea, nu se rezumă doar la curse”, a transmis Jean Todt pentru gazzetta.it.

Mick Schumacher, OUT din Formula 1

Mick Schumacher (23 de ani) este OUT din Formula 1! Fiul fostului mare pilot german a fost pus pe liber de Haas, și momentan nu are angajament pentru sezonul viitorul din Marele Circ.

Reclamă

Mick pilota pentru echipa Haas din 2021. Acesta s-a alăturat echipei de Formula 1 din postura de campion mondial în Formula 2. Fiul lui Michael Schumacher va fi înlocuit la Haas cu Niko Hulkenberg, alt pilot german, în vârstă de 35 de ani. Acesta va face echipă cu danezul Kevin Magnussen din sezonul viitor.

Mick Schumacher a bifat două sezoane la Haas, iar cel mai bun rezultat al său a fost locul șase, obținut în această stagiune, în Marele Premiu din Austria.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și