Închide meniul

Mesaj plin de emoție al lui Michael Schumacher pentru fani, după 9 ani de la teribilul accident: „Vă mulțumesc!”

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2022, 16:03

Mesaj plin de emoție al lui Michael Schumacher pentru fani, după 9 ani de la teribilul accident: „Vă mulțumesc!

Mesaj plin de emoție transmis de Michael Schumacher

Michael Schumacher a suferit un teribil accident în 2013 / ProfimediaImages

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul la 9 ani după accidentul teribil suferit de septuplul campion din Formula 1 la schi, care l-a lăsat pe „Schumi” cu grave probleme de sănătate. Acesta a suferit mai multe operații și are nevoie în permanență de îngrijire medicală.

Mesaj plin de emoție transmis de Michael Schumacher

Viața este despre pasiuni. Mulțumesc că o împărtășiți pe a mea„, a fost mesajul apărut pe contul oficial lui Michael Schumacher. Se amintește că același lucru a fost transmis și în momentul în care fostul mare pilot a concurat ultima dată în Formula 1.

Reclamă

Postarea este însoțită și de trei imagini făcute la retragere. „Îți mulțumesc pentru fotografii, Wolfgang Wilhelm„, apare scris în dreptul lor.

Reclamă

Chiar dacă momentul a fost unul încărcat de emoție, familia lui Michael Schumacher s-a ferit să ofere noi detalii despre starea de sănătate a septuplului campion mondial, anunță thesun.co.uk. Corinna Schumacher a făcut eforturi uriaşe pentru a menţine ascunse toate problemele cu care se confruntă soțul ei.

Conform jurnaliştilor britanici, tratamentul lui Michael Schumacher costă peste 135 de mii de euro pe săptămână. Suma plătită din 2013 şi până în prezent este una uriaşă. Este și motivul pentru care Corinna a vândut mai multe proprietăți și bunuri ale familiei.

Într-o licitație tocmai s-a vândut monopostul Ferrari F2003, cu care Michael Schumacher a câștigat cel de-al 6-lea său titlu în Formula 1. Acesta s-a vândut pentru o sumă imensă, 14.8 milioane de euro. „Un preț record pentru era modernă„, au precizat cei de la Sotheby’s.

Reclamă 4 / 0/3

Prețul obținut a depășit orice așteptări, în condițiile în care mașina condusă de „Schumi” în timpul sezonului 2001 s-a vândut cu o sumă de două ori mai mică.

Dezvăluiri din interiorul familiei lui Michael Schumacher

Jean Todt a recunoscut că l-a văzut chiar şi de trei ori pe săptămână pe Michael Scumacher, după accidentul teribil suferit la schi, în 2013. „Schumi” a fost în comă, a suferit multiple intervenţii chirurgicale.

Jean Todt tocmai a vorbit, într-un interviu pentru italienii de la Gazzetta dello Sport, despre modul în care s-a schimbat viaţa soţiei şi copiilor lui Jean Todt în cei aproape 9 ani de suferinţă. A fost înfiinţată şi o fundaţie care are are mai multe proiecte caritabile.

Todt se consideră privilegiat că poate fi alături de Michael Schumacher, cel alături de care a spus că urmăreşte în continuare cursele de Formula 1.

Pentru mine este un privilegiu să fiu aproape, în familie, cu Michael, cu Corinna, cu Mick și Gina. Viața lor s-a schimbat pe 29 decembrie 2013. Ei trebuie să trăiască cu totul altfel. Important este că există apropierea prietenilor. Și ‘Keep Fighting’ (n.r. continuă să lupţi), fundația lor.

Sunt lucruri care fac parte din viață şi care sunt mai importante decât rezultatele şi cursele noastre dragi. Viața, pentru toată lumea, nu se rezumă doar la curse”, a transmis Jean Todt pentru gazzetta.it.

Mick Schumacher, OUT din Formula 1

Mick Schumacher (23 de ani) este OUT din Formula 1! Fiul fostului mare pilot german a fost pus pe liber de Haas, și momentan nu are angajament pentru sezonul viitorul din Marele Circ.

Reclamă

Mick pilota pentru echipa Haas din 2021. Acesta s-a alăturat echipei de Formula 1 din postura de campion mondial în Formula 2. Fiul lui Michael Schumacher va fi înlocuit la Haas cu Niko Hulkenberg, alt pilot german, în vârstă de 35 de ani. Acesta va face echipă cu danezul Kevin Magnussen din sezonul viitor.

Mick Schumacher a bifat două sezoane la Haas, iar cel mai bun rezultat al său a fost locul șase, obținut în această stagiune, în Marele Premiu din Austria.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Dezvăluirea care spune totul despre situaţia lui Michael Schumacher
Extra • 21 ian., 12:42
Dezvăluirea care spune totul despre situaţia lui Michael Schumacher! Ce se întâmplă cu marele campion
Fratele lui Michael Schumacher, reacţie rară despre situaţia teribilă în care se află fostul campion mondial
Diverse • 9 ian., 22:44
FOTO
Veste uriaşă despre Michael Schumacher: „Am auzit că stă la masă la cină!”
Ce avere a ajuns să aibă Michael Schumacher
Diverse • 8 ian., 12:32
Ce avere a ajuns să aibă Michael Schumacher, la aproape 20 de ani de când a devenit miliardar
Laila Hasanovic, tânăra de 23 de ani care a primit acceptul să îl viziteze pe Michael Schumacher
Extra • 5 ian., 9:29
FOTO
Cine este tânăra de 23 de ani care a primit acceptul să îl viziteze pe Michael Schumacher. Ce meserie are şi cât de frumoasă este
Michael Schumacher împlineşte 55 de ani
Extra • 3 ian., 8:24
Michael Schumacher împlineşte 55 de ani! Starea de sănătate a campionului a rămas un mister, la un deceniu de la accident