Închide meniul
Foto

Mihaela, fosta soţie a lui Cristi Borcea, a luat o decizie radicală, care i-a schimbat complet viaţa. Ce a făcut după divorţul dureros de actualul soţ al Valentinei Pelinel

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 martie 2022, 13:32

Mihaela, fosta soţie a lui Cristi Borcea, a luat o decizie radicală, care i-a schimbat complet viaţa. Ce a făcut după divorţul dureros de actualul soţ al Valentinei Pelinel

Mihaela Borcea, alături de Sorin Rap, iubitul său

Instagram Mihaela Borcea

Divorţul de Cristi Borcea, după peste 20 de ani de căsnicie, a luat prin surprindere pe toată lumea. Mihaela Borcea a reuşit să treacă cu bine peste despărţirea de bărbatul pe care l-a iubit ca pe ochii din cap. Nu a trecut mult timp şi Mihaela Borcea şi-a găsit fericirea alături de Sorin Rap, fostul său şofer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea şi Sorin Rap au o relaţie solidă, iar acest lucru este confirmat şi de postările pe care le face prima soţie a lui Cristi Borcea. Mihaela a postat un mesaj emoţionant chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, în care şi-a manifestat dragostea faţă de iubitul său.

Nu uitați niciodată că cea mai puternică forță de pe pământ este Dragostea!! Dragostea este împlinirea sufletească, este puritatea omului purtată de iubirea necondiționată dintre cele două persoane, iubiți sincer cu toată dăruirea!! Vă doresc o seară minunată alături de persoana iubită!! Te iubesc puiuț, îți mulțumesc pentru toate clipele frumoase petrecute alături de tine!„, a scris Mihaela Borcea pe reţelele de socializare.

Mihaela Borcea are mai multe operaţii estetice

Mihaela Borcea este o prezentă stilată şi elegantă la fiecare apariţie. Iar în spatele formei de invidat stau şi mai mult eoperaţii estetice. În ultimele poze postate pe reţelele de socializare, Mihaela Borcea pare că și-a mărit buzele, și-a tatuat sprâncenele, iar întreaga ei față pare întinerită, scriu cei de la click.ro.

Fosta soție a lui Cristi Borcea nu se lasă. Ce a făcut Mihaela după încercarea Valentinei Pelinel

Cristi Borcea are din nou bătăi de cap. Milionarul român are o misiune dificilă în viața privată după ce au apărut zvonuri că fosta și actuala lui soție nu mai sunt în cele mai bune relații. Valentina Pelinel ar fi decis să ia măsuri și să o treacă pe Mihaela Borcea „pe linie moartă”.

Reclamă

Fostul fotomodel nu și-a mai dorit ca femeia cu care a fost căsătorit Cristi Borcea, între 1988 și 2011, să se mai ocupe de afacerile familiei. Playtech.ro a anunțat că Mihaela Borcea nu se va mai ocupa de hotelul din Olimp al fostului patron al lui Dinamo.

Mai întâi, Valentina Pelinel a preluat de la Mihaela Borcea cele două ștranduri din București. Acum ar fi decis să se ocupe exclusiv și de hotelul de la malul mării, care are 210 camere. Fosta soție a lui Cristi Borcea nu a fost de acord. Cel puțin acesta le-a transmis urmăritorilor de pe rețelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și