Închide meniul
Foto

„Te iubesc, puiuţ!” El e bărbatul care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Mihaelei şi care o face să uite de tensiunile cu Valentina Pelinel, din cauza afacerilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2022, 16:47 / Actualizat: 18 februarie 2022, 23:36

„Te iubesc, puiuţ!” El e bărbatul care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Mihaelei şi care o face să uite de tensiunile cu Valentina Pelinel, din cauza afacerilor

Mihaela şi Cristi Borcea au fost căsătoriţi 23 de ani

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Mihaela Borcea şi Sorin Rap au o relaţie solidă, iar acest lucru este confirmat şi de postările pe care le face prima soţie a lui Cristi Borcea. Mihaela a postat un mesaj emoţionant chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, în care şi-a manifestat dragostea faţă de iubitul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea, mesaj emoţionant pentru iubitul său

„Nu uitați niciodată că cea mai puternică forță de pe pământ este Dragostea!! Dragostea este împlinirea sufletească, este puritatea omului purtată de iubirea necondiționată dintre cele două persoane, iubiți sincer cu toată dăruirea!! Vă doresc o seară minunată alături de persoana iubită!! Te iubesc puiuț, îți mulțumesc pentru toate clipele frumoase petrecute alături de tine!„, a scris Mihaela Borcea pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Pregătiri de război în Ucraina? A început evacuarea civililor

 

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Mihaela Mariana Borcea (@mihaelamarianaborcea)

Reclamă

Fosta soție a lui Cristi Borcea nu se lasă. Ce a făcut Mihaela după încercarea Valentinei Pelinel

Cristi Borcea are din nou bătăi de cap. Milionarul român are o misiune dificilă în viața privată după ce au apărut zvonuri că fosta și actuala lui soție nu mai sunt în cele mai bune relații. Valentina Pelinel ar fi decis să ia măsuri și să o treacă pe Mihaela Borcea „pe linie moartă”.

Fostul fotomodel nu și-a mai dorit ca femeia cu care a fost căsătorit Cristi Borcea, între 1988 și 2011, să se mai ocupe de afacerile familiei. Playtech.ro a anunțat că Mihaela Borcea nu se va mai ocupa de hotelul din Olimp al fostului patron al lui Dinamo.

Mai întâi, Valentina Pelinel a preluat de la Mihaela Borcea cele două ștranduri din București. Acum ar fi decis să se ocupe exclusiv și de hotelul de la malul mării, care are 210 camere. Fosta soție a lui Cristi Borcea nu a fost de acord. Cel puțin acesta le-a transmis urmăritorilor de pe rețelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3

Începerea unui alt proiect greu alături de o echipă întreagă de profesioniști, care urmăresc ca fiecare etapă să se desfășoare conform planului!! Noul sezon vine cu multe surprize așa cum v-am obisnuit în fiecare an!! Ne revedem curând!!„, a scris Mihaela Borcea pe rețelele sociale.

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și