Închide meniul

Mihai Stoica nu s-a abţinut! „Înţepătură” pentru CSA Steaua: „O echipă cu 25.000 jucători aseară”

Publicat: 29 iulie 2022, 19:38

Reclamă
Mihai Stoica nu s-a abţinut! „Înţepătură pentru CSA Steaua: „O echipă cu 25.000 jucători aseară

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimediaimages

Mihai Stoica nu s-a abţinut şi a trimis o „săgeată” către cei de la CSA Steaua, după ce FCSB a învins Saburtalo Tbilisi cu 4-2 şi s-a calificat în turul al treilea preliminar din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica susţine că „FCSB este Steaua Bucureşti”, după ce a văzut atmosfera de pe Arena Naţională.

Mihai Stoica nu s-a abţinut şi a trimis o „săgeată” către cei de la CSA Steaua

”Înainte de inspiraţia lui Olaru, centrarea lui Risto şi lovitura de cap a lui Coman de la golul 3, a fost reacţia Peluzei Nord la golul lor de 2-2, reacţie preluată de tot stadionul.

Asta a fost şi este Steaua Bucureşti, o echipă cu 25.000 jucători aseară!”, a scris Mihai Stoica pe reţelele de socializare.

Mihai Stoica, euforic după calificarea FCSB-ului: „Victorie cu inima roș-albastră!”

Mihai Stoica a fost euforic după calificarea FCSB-ului în turul 3 preliminar din Conference League. Managerul general al vicecampioanei s-a tras în poză cu Risto Radunovic, cel care a marcat golul calificării în minutul 87, din penalty.

Reclamă

FCSB a trecut de Saburtalo Tbilisi cu 4-3, la general, după o victorie răsunătoare pe Arena Națională. Trupa lui Nicolae Dică a câștigat cu 4-2 în manșa retur, la finalul unei confruntări dramatice.

FCSB a trecut de Saburtalo Tbilisi cu 4-3, la general, după o victorie răsunătoare pe Arena Națională. Trupa lui Nicolae Dică a câștigat cu 4-2 în manșa retur, la finalul unei confruntări dramatice.

Mihai Stoica și-a dât frâu liber emoțiilor după fluierul de final și a luat cu asalt contul de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

„Victorie cu inima (roș’ albastră)!”, a scris, în primă fază, Mihai Stoica, adăugând două emoji-uri în formă de inimi roșii și albastre.

Ulterior, MM a revenit cu o fotografie alături de Risto Radunovic, eroul FCSB-ului din minutele de final.

Mihai Stoica s-a tras în poză cu Risto Radunovic, după FCSB - Saburtalo 4-2
Mihai Stoica s-a tras în poză cu Risto Radunovic, după FCSB – Saburtalo 4-2

Nicolae Dică, debut cu victorie în noul mandat la FCSB

FCSB – Saburtalo 4-2.  Echipa lui Nicolae Dică s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League. Dawa, Edjouma, Coman şi Radunovic au marcat golurile unei reveniri fabuloase pe Arena Naţională.

FCSB s-a calificat în turul al treilea preliminar al Conference League, iar Gigi Becali speră în continuare la banii din Conference League.

Dawa a deschis scorul în minutul 44, când a înscris cu o lovitură de cap la cornerul executat de Cordea. În startul reprizei secunde, Octavian Popescu a trimis în bară (minutul 47), iar în minutul 56 tot Octavian Popescu a pasat pentru Edjouma şi acesta a marcat pentru 2-0.

Sikharulidze a înscris în minutul 69 primul gol al georgienilor, iar Iuri Tabatadze a adus egalarea cu un gol pe contraatac, în minutul 77.

Trei minute mai târziu a urmat golul lui Florin Coman, din centrarea lui Radunovic, care a readus-o pe FCSB în avantaj 3-2. În minutul 86, Radunovic a transformat un penalty acordat pentru un fault asupra lui Cordea şi a închis tabela la 4-2, scor care o califică pe FCSB în turul al treilea preliminar al Conference League.

Reclamă

FCSB se va duela cu slovacii de la Dunajska Streda în turul al treilea preliminar. După ce s-au impus cu 2-0 în deplasarea de la Vikingur, slovacii de la Dunajska Streda s-au impus şi în retur cu acelaşi scor.

Dunajska Streda a terminat pe locul patru în Slovacia în stagiunea precedentă. Dunajska are un lot cotat în total la 11,7 milioane de euro. Cel mai valoros jucător din lotul lui Dunajska e mijlocașul central maghiar Zsolt Kalmar, în vârstă de 27 de ani, cotat la 800.000 de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:10 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și