Închide meniul
Foto

Miliardarul Ion Ţiriac, anunţ incredibil despre pensia uriaşă primită de la statul român! Răsturnare totală de situaţie

Reclamă

Publicat: 5 februarie 2024, 12:00

Miliardarul Ion Ţiriac, anunţ incredibil despre pensia uriaşă primită de la statul român! Răsturnare totală de situaţie

Miliardarul Ion Ţiriac, anunţ incredibil despre pensia uriaşă primită de la statul român

Ion Ţiriac, reacţie vehementă în faţa jurnaliştilor / AS.ro

Miliardarul Ion Ţiriac a făcut un anunţ incredibil despre pensia uriaşă primită de la statul român. Chiar dacă fostul jucător de tenis dezvăluise, în trecut, că primeşte 12.000 de lei lună de lună, acum a venit cu detalii surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este o răsturnare totală de situaţie. Omul de afaceri a dezvăluit, de faţă cu mai mulţi foşti sportivi, că nu mai primeşte pensie. Nu a oferit detalii despre cum s-a ajuns la aşa ceva, dar sunt şanse ca Ţiriac să fi fost cel care să fi renunţat la banii care i se cuveneau de la stat.

Miliardarul Ion Ţiriac, anunţ incredibil despre pensia uriaşă primită de la statul român

Cu o avere estimată de Forbes la 2 miliarde de dolari, Ion Ţiriac a purtat o discuţie în plină stradă cu un apropiat. În momentul în care a pus un pariu, în faţa jurnaliştilor, a precizat că nu mai primeşte nicio pensie. Iată dialogul:

„În vestiarul de la Otopeni aveţi patinele dumneavoastră. Mănuşile, crosa, casca! Vă aşteptăm!”

Nu sunt, am încercat să găsesc patinele, nu le găsesc!

Reclamă

„Păi sunt cele cu care aţi jucat dumneavoastră, sunt la noi în vestiar la Otopeni”

Nu, nu! Hai să facem un pariu amândoi!

„Eu am pensie!”

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu am nimic, nici pensie, nimic!

Ion Ţiriac avea o pensie atât de mare pentru că, după ce şi-a terminat cariera în tenis, a fost timp de două decenii ofiţer în Ministerul de Interne. Astfel, ar fi ieşit la pensie cu grad de colonel.

Totuşi, miliardarul în vârstă de 84 de ani nu şi-ar fi ridicat niciodată pensia. Aceasta ar fi fost virată într-un cont de care Ţiriac nu s-ar fi atins niciodată.

Ion Ţiriac a fost căsătorit o singură dată și are, în total, 3 copii: Alexandru Ion Ţiriac, Karim Mihai Ţiriac şi Ioana Natalia Ţiriac. Unica lui fiică este stabilită în Statele Unite şi este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Ion Ţiriac, investiţie pentru istorie, în România

Ţiriac va face o investiţie pentru istorie, în România. Miliardarul român a dezvăluit că va construi o nouă sală de sport, care îi va purta numele Nadiei Comăneci. Acesta nu a vrut însă să mărturisească şi costul investiţiei, dezvăluind însă că este unul extrem de ridicat.

Ion Ţiriac a dezvăluit că pe lângă sala de sport, care va avea o capacitate de 12.000 de locuri, va construi şi un bazin de dimensiuni olimpice. Omul de afaceri a declarat că întreaga investiţie o va face pentru copii, cu ajutorul fundaţiei sale. Acesta a mărturisit că o parte din lucrări vor demara încă din acest an, de pe 1 aprilie.

Reclamă

Miliardarul român a dezvăluit că după finalizarea lucrărilor, întregul complex sportiv de la Otopeni va purta numele de „Ţiriac City”. Ţiriac a construit deja un patinoar, la Otopeni.

Mă descurc eu cumva. Sala…suntem undeva pe aproape să o batem în cuie. Se poate face o sală. Trebuie făcut de jur împrejur tot ce trebuie pentru o sală de 12.000 de locuri, pentru sport. 15.000 de locuri pentru altceva, muzică, festivităţi. Se poate! Ştiu, în măsură de 90%, cât costă. Nu întrebaţi, o să cădeţi pe jos. Se poate face, fundaţia îmi dă banii. Guvernul nu participă.

Bazinul, aici la 20 de metri, al lui Potec, pare că începe la 1 aprilie, se termină anul acesta. Sala Nadiei, să vedem cât ne ţin forţele, ca să facem. Am pornit cu tăvălugul pe această treabă care se numeşte Otopeni, se va numi „Ţiriac City”. Îi fac sala Nadiei, am promis, o fac. Bazin olimpic, acoperit, pentru Potec, doar pentru copii, nu mă interesează juniori. Îi pregătesc pe cei de 12, 13 ani, ca să se ducă în sport. Îi luăm la trei ani…Cu o floare nu se face primăvară, dar măcar răsare o floare”, a declarat Ion Ţiriac.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și