Închide meniul
Foto

Miliardarul Ion Țiriac, mesaj vehement pentru românii care nu mai vor să plătească taxe: „Statul nu are bani, populația nu înțelege!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 decembrie 2022, 12:16

Miliardarul Ion Țiriac, mesaj vehement pentru românii care nu mai vor să plătească taxe: „Statul nu are bani, populația nu înțelege!”

O femeie celebră din România a vorbit despre Ion Ţiriac

Hepta

Ion Țiriac a avut un mesaj vehement pentru românii care nu mai vor să plătească taxe la stat. Fostul mare jucător de tenis a încercat să le explice de ce este important ca fiecare contribuabil să își îndeplinească obligațiile fiscale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miliardarul în vârstă de 83 de ani este surprins că sunt chiar și foști colegi de-ai lui care nu înțeleg nevoia uriașă de bani pe care o are statul român. „Fără taxe, acest stat nu are niciun ban!”, a ținut să amintească Țiriac.

Ion Țiriac, mesaj pentru românii care nu mai vor să plătească taxe

În 32 de ani nimeni nu a fost în stare să educe acest popor în cele mai simple lucruri care există. Statul e cel mai sărac român care există în lumea asta. Statul nu are bani, populația trebuie să muncească, să aibă succes, să se învârtă economia, să dea bani statului și apoi, statul să faca totul pentru populație. Începând cu autostrăzi, până la trenuri.

N-am simplificat treaba la taxe. N-am știut să îi spunem românului de ce…dacă eu și în ziua de astăzi am foști colegi care mă întreabă: ‘De ce să plătesc taxe?’. Pentru că fără taxe acest stat nu are niciun ban!

Nu e vorba de miliardarii care nu plătesc taxe. Nu, nu! Ăia plătesc taxe, nu ai cum să faci evaziune pentru că ajungi unde ajungi. Dar e vorba de masa populației care nu înțelege. ‘După ce îmi dai mie minimul, să mai plătesc și taxe?’. Păi da, trebuie să plătești în orice caz„, a spus Ion Țiriac într-o emisiune TV.

Reclamă

Ce avere are Ion Țiriac la final de 2022

Au apărut schimbări uriaşe în topul celor mai bogaţi români din 2022. Averea lui Ion Ţiriac a suferit o creștere importantă, astfel că fostul jucător de tenis reintrat în TOP 3. Țiriac a adunat 400 de milioane de dolari numai din vânzarea Madrid Open şi a unei competiţii de golf din Spania.

Ion Ţiriac a încheiat anul 2021 pe locul 3, cu o avere estimată la 7.2 miliarde de lei. Pe durata acestui an a mai adunat peste 1 miliard de lei. Astfel, a ajuns la 8.5 miliarde de lei, iar Ţiriac a urcat pe locul 2 în clasamentul bogaţilor României!

Potrivit estimărilor făcute de forbes.ro, cea mai mare avere o au fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, cu 13 miliarde de lei. Ion Ţiriac este pe poziţia a doua şi este urmat de Daniel Dines, cel care a avut un 2022 de coşmar. De la 22.2 miliarde de lei, acesta a ajuns să mai aibă numai 8 miliarde de lei.

Reclamă 4 / 0/3

“Țiriac Holdings integrează, în prezent, peste 40 de companii private, care activează în domenii precum comerț auto, imobiliare, servicii financiare, operațiuni de leasing și transport aerian, dar și în supraveghere și protecție“, anunţă sursa citată anterior.

Ce pensie poate avea miliardarul Ion Ţiriac

S-a aflat și ce pensie are Ion Țiriac. Magnatul încasează lunar 12.000 de lei de la statul român. Fostul jucător de tenis a ales însă să nu o ridice în ultimii 23 de ani.

Toți banii ar fi rămas neatinși de omul de afaceri, susţinea impact.ro. Miliardarul nu şi-ar mai fi ridicat pensia din 1999. Toţi banii sunt viraţi de statul român într-un cont şi nu au fost folosiţi încă, ţinând cont de averea avută de Ţiriac.

Motivul pentru care Ion Ţiriac are o pensie atât de mare se leagă de perioada în care acesta şi-a terminat cariera în tenis. Următorii 20 de ani acesta a fost ofiţer în Ministerul de Interne şi a ieşit la pensie cu grad de colonel.

Țiriac are trei copii oficiali. Primul, Ion Ion, e rezultatul mariajului cu Mikette von Issenberg. Ceilalți doi, Karim și Ioana Natalia, sunt făcuți cu clebera jurnalistă egipteană Sophie Ayad.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și