Închide meniul

Milionarul român de 31 de ani care construiește un castel, detalii cutremurătoare: ”Maică-mea era bolnavă de cancer, țineam totul în mine”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2022, 9:40

Milionarul român de 31 de ani care construiește un castel, detalii cutremurătoare: ”Maică-mea era bolnavă de cancer, țineam totul în mine”

Milionarul român de 31 de ani care construiește un castel, detalii cutremurătoare

Milionarul român de 31 de ani care construiește un castel, detalii cutremurătoare

Milionarul român de 31 de ani care construiește un castel, George Țucudean, a dezvăluit prin ce dramă a trecut atunci când a ales să se lase de fotbal, la doar 29 de ani. Ultimul meci a fost cel cu Astra, de pe 2 martie 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Problemele la inimă și cele ale mamei sale, care a pierdut lupta cu o boală incurabilă, cancer la pancreas, în 2021, l-au făcut pe fostul internațional să renunțe. Asta și pentru că Dan Petrescu nu s-a mai bazat pe el la CFR, dar și pentru că provenea dintr-o familie bogată și nu a mai avut nevoie de bani din fotbal.

Milionarul român de 31 de ani care construiește un castel, detalii cutremurătoare

”În perioada aia, eram cu maică-mea bolnavă, țineam totul în mine. Totul a fost pe bază emoțională și de stres. De asta nu știau decât antrenorul, Deac, Hoban și Manea. Atunci au apărut chestiile alea, când îmi era mai bine la fotbal, când jucam mai bine.

Tata s-a lăsat din cauza problemelor la inimă, dar la el era o chestie de viață și de moarte. Putea să moară pe teren. E ca la un bec. Se aprinde de 1.000 de ori, dar odată poate să nu se aprindă. Cam în același timp a murit un baschetbalist în America. În România, nu se făceau astfel de intervenții.

De fiecare dată când jucam, mă opream după un sprint, duceam mâna la spate și îmi luam pulsul tot timpul. Voiam să simt cum îmi bate inima. Apropiații mă știau și vedeau gesturile astea.

Reclamă

Aveam meciuri și dădeam goluri. Îi ziceam lui Culio: „Eu îi zic lu’ ăsta să mă scoată, că eu am dat gol. Mi-am făcut treaba”. Nu voiam să risc, voiam să nu mai joc. Aveam o frică, așa… Cum ajungeam la stadion, intram într-un stres. Știam că acolo am făcut pauzele alea, din cauza asta aveam chestiile astea”, a spus Țucudean, pentru gsp.ro.

George Ţucudean, podgorie de peste 60 de hectare

Țucudean s-a lăsat de fotbal și se ocupa de crama familiei. Deține 60 de hectare de vie aproape de Arad. În următorii ani, domeniul viticol se va întinde pe 100 de hectare.

George Țucudean s-a retras pe un domeniu de vis după ce a renunțat la fotbal. Merge la vie și degustă vinul, în cramă, alături de bunicul lui milionar și un renumit specialist adus din Italia. Acolo va ridica și un castel. Încet încet va prelua toate afacerile familiei.

Reclamă 4 / 0/3

Țucudean s-a lăsat de fotbal și se ocupă de crama familiei. Deține 60 de hectare de vie aproape de Arad. În următorii ani, domeniul viticol se va întinde pe 100 de hectare.

Pe domeniul lui Tucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou. Deocamdată, Crama Veche este piesa de rezistență.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și