Închide meniul
Foto

Modelul din România care s-ar fi iubit cu Laurențiu Reghecampf, o nouă apariție răvășitoare: „Ești tot ce e mai frumos”

Publicat: 30 august 2023, 18:44

Reclamă
Modelul din România care s-ar fi iubit cu Laurențiu Reghecampf, o nouă apariție răvășitoare: „Ești tot ce e mai frumos”

Modelul din România care s-ar fi iubit cu Laurențiu Reghecampf, o nouă apariție răvășitoare

Laurenţiu Reghecampf este într-o relaţie cu Corina Caciuc / Colaj Instagram

Modelul din România care s-ar fi iubit cu Laurențiu Reghecampf a avut o nouă apariție răvășitoare. Florentina Raiciu, tânăra care a pozat de cinci ori într-o cunoscută revistă pentru adulți, și-a uluit fanii de pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta asistentă TV a fost arătată cu degetul, în trecut, de Anamaria Prodan. I-a pronunțat numele în timpul scandalului de divorț cu Reghecampf. Raiciu a făcut uitat acel episod și se bucură de o viață în care este înconjurată de lux.

Modelul din România care s-ar fi iubit cu Laurențiu Reghecampf, o nouă apariție răvășitoare

În vârstă de 33 de ani, Raiciu arată uimitor (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) și își încântă mereu fanii cu poze provocatoare. A ajuns la peste 84.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Florentina tocmai a postat mai multe fotografii alb-negru care au făcut deliciul umrăritorilor ei. „Încă un motiv pentru care te iubesc enorm” și „Ești tot ce e mai frumos„, au fost doar câteva dintre comentariile primite.

Cele două postări ale fostei asistente TV au adunat rapid sute de aprecieri. Florentina le-a transmis fanilor și cum se menține în formă. Într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni, Raiciu spunea că face sport și are grijă la alimentație.

Reclamă

Fac kick-boxing de câteva luni și pot spune că acolo mă simt liberă, îmi da o stare de bine și n-am să mă las de acest sport. Ador adrenalina. M-am dat cu parașuta, cu parapanta, știu să patinez și-mi place să merg cu bicicletă. Îmi plac plimbările în parc, pe jos, sau cu rolele, înot ca o broscuță ori de câte ori am ocazia„, spunea Florentina Raiciu pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan: „Nu m-aș fi dus să îi bat amantele lui Laurențiu Reghecampf”

Numele Florentinei Raiciu a apărut legat de Laurenţiu Reghecampf după anumite declaraţii ale lui Gigi Becali. Chiar Anamaria Prodan i-a rostit numele Florentinei.

Anamaria Prodan anunţase că, timp de cel puțin opt ani, Reghecampf ar fi avut amante. Totul ar fi început în perioada în care acesta antrena în Emirate. Pe una dintre femei ar fi cazat-o chiar în apropierea casei pe care o avea în Dubai.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali este cel care a avertizat-o pe Anamaria Prodan, dar ea nu a vrut să-l creadă pe patronul de la FCSB. Tehnicianul i-ar fi oferit bani chiar fostei asistente TV și pentru a-și deschide un salon de înfrumusețare în București. „El era atunci antrenor la Steaua. Unde erau ăia 10-20 de mii de dolari pe care îi dădea… cum o cheamă?! Florentina, nu știu…„, spunea Anamaria Prodan.

Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. Asta, ultima, era la botul calului, în Dubai, stătea unde aveam și eu casă, acolo o cantonase. Mi-a zis Gigi Becali (n.r. dacă e sigură că Reghecampf a înșelat-o cu Florentina Raiciu). A zis pe post. Gigi este super relaxat, nu vorbește neacoperit niciodată”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Florentina Raiciu nu s-a afişat niciodată alături de Laurenţiu Reghecampf şi nici nu a dorit să comenteze în vreun fel în presă nimic în legătură cu ce s-a spus şi s-a scris. „Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc!”, se limita Raiciu să spună pentru redactia.ro.

În prezent, Reghecampf este într-o relaţie cu Corina Caciuc, cea care i-a dăruit şi un băieţel anul trecut.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și