Închide meniul
VIDEO

Momente incredibile! Gemetele unei femei s-au auzit în direct la TV, la un post celebru

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2023, 10:01

Momente incredibile! Gemetele unei femei s-au auzit în direct la TV, la un post celebru

Gemetele unei femei s-au auzit în direct la TV, la BBC

Gemetele unei femei s-au auzit în direct la TV, la BBC / Twitter

Momente incredibile, în direct la TV! Gemetele unei femei s-au auzit pe transmisia live a celebrului post britanic BBC. Totul s-a întâmplat în studio, înaintea meciului de fotbal dintre Wolves și Liverpool, scor 0-1, din Cupa Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gary Lineker, moderatorul emisiunii, discuta cu invitații săi, Paul Ince și Danny Murphy, despre meciul care urma să înceapă, când pe fundal au început să se audă sunete inedite.

Momente incredibile! Gemetele unei femei s-au auzit în direct la TV, la un post celebru

În mod uluitor, în studio s-au auzit clar și răspicat gemetele unei femei, iar Gary Lineker a fost la un pas să izbucnească în râs.

Fostul mare atacant s-a abținut cu greu, apoi a glumit cu unul dintre invitați.

„Poţi să nu mai faci zgomotul ăsta, Danny?”, i-a spus Gary Lineker lui Danny Murphy, fostul jucător de la Liverpool.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTELE INCREDIBILE

Ce a făcut moderatorul emisiunii de la BBC, când a auzit sunetele inedite din studio

Gemetele au continuat să se audă în platoul BBC, așa că Lineker a fost nevoit să-i predea legătura lui Alan Shearer, în cabina de comentariu de la stadion.

„Cineva trimite ceva pe telefonul cuiva, nu ştiu dacă auziţi acasă”, a mai explicat Gary Lineker.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, după startul partidei dintre Wolves și Liverpool, Gary Lineker a elucidat misterul. Englezul a aflat sursa sunetelor: un telefon lipit pe spatele unei mese din studio.

„Am găsit asta lipită pe spatele mesei. A fost un sabotaj amuzant”, a scris Gary Lineker, pe contul de Twitter, unde a postat și o fotografie cu telefonul respectiv.

Ulterior, BBC a emis un comunicat oficial în care și-a prezentat scuzele pentru incidentul bizar.

„Ne cerem scuze tuturor telespectatorilor care s-au simțit ofensați în timpul transmisiei live din această seară. Investigăm situația să aflăm cum s-a întâmplat”, a anunțat biroul de presă al BBC.

 

Reclamă
Recomandări
  • Momente incredibile
  • Gemetele unei femei s-au auzit în direct la TV, la un post celebru

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și