Închide meniul
VIDEO

CM 2022 | Gary Lineker și Alan Shearer, reacții incredibile după eliminarea din grupe a Germaniei. Au râs în hohote de rivalii istorici

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 decembrie 2022, 8:28

CM 2022 | Gary Lineker și Alan Shearer, reacții incredibile după eliminarea din grupe a Germaniei. Au râs în hohote de rivalii istorici

CM 2022 | Gary Lineker și Alan Shearer, reacții incredibile după eliminarea din grupe a Germaniei

CM 2022 | Gary Lineker și Alan Shearer, reacții incredibile după eliminarea din grupe a Germaniei

CM 2022 | Gary Lineker și Alan Shearer au avut reacții incredibile după eliminarea din grupe a rivalei istorice Germania. Aceștia au postat același clip pe Twitter, mesajul fiind unul diferit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, în clip, cei doi apar alături de colegul de platou Micah Richards și au o criză de râs, punându-și mâinile în cap. Așa au ales să îi ironizeze pe nemți, după seara neagră de la Mondiale.

CM 2022 | Gary Lineker și Alan Shearer, reacții incredibile după eliminarea din grupe a Germaniei

”Fotbalul este un joc simplu. 22 de oameni aleargă după o minge timp de 90 de minute și, la final, Germania câștigă de fiecare dată. Asta dacă trec de faza grupelor”, a fost mesajul lui Lineker.

”Germania este în afara Cupei Mondiale. Încă din faza grupelor”, a scris și Alan Shearer.

Reclamă

Hansi Flick, prima reacție după ce Germania a fost eliminată de la Cupa Mondială

Hansi Flick a oferit prima reacție după ce Germania a fost eliminată de la Cupa Mondială din Qatar. Nemții au părăsit turneul în faza grupelor, pentru a doua oară consecutiv. Germania a învins Costa Rica, scor 4-2, în ultima rundă din faza grupelor, dar a fost în zadar.

Flick a vorbit „la cald” după eliminarea-șoc de la Campionatul Mondial și a asigurat că nu se gândește să își dea demisia de la cârma naționalei Germaniei.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul antrenor de la Bayern Munchen își dorește să rămână pe postul său și să se revanșeze la Campionatul European din 2024, care va fi găzduit chiar de Germania.

„Rămân! Provocarea calificării la EURO 2024 mă motivează”, a declarat Hansi Flick, potrivit RMC Sport.

Contractul lui Hansi Flick expiră în vara anului 2024, după EURO. Flick ocupă postul de selecționer al Germaniei din august 2021. Cu el pe bancă, nemții au înregistrat 11 victorii, 6 remize și două înfrângeri.

Germania e OUT de la Cupa Mondială

Germania a învins în ultima etapă Costa Rica, scor 4-2, însă rezultatul nu i-a ajutat pe germani să obţină calificarea în optimi. Au marcat Gnabry ’10, Havertz ’73, ’85 şi Fullkrug ’89 pentru Germania, respectiv Tejeda ’58 şi Borges ’70 pentru costaricani. Meciul a fost arbitrat de Stephanie Frappart.

Spania a fost învinsă cu 2-1 de Japonia, deşi a condus cu 1-0. Au marcat Morataa ’12 pentru spanioli şi Doan ’48 şi Tanaka ’53 pentru japonezi.

Recomandări
  • Germania – Costa Rica 4-2
  • Spania – Japonia 1-2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și