Închide meniul

Momente sfâşietoare pentru Javier Humet, după ce şi-a pierdut soţia. „Păcat de tinerețea ei şi de cele 3 suflete rămase fără mamă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2021, 8:57

Momente sfâşietoare pentru Javier Humet, după ce şi-a pierdut soţia. „Păcat de tinerețea ei şi de cele 3 suflete rămase fără mamă!

Soția lui Javier Humet a murit anul trecut

Facebook

Momente sfâşietoare pentru Javier Humet. Handbalistul lui Dinamo şi al naţionalei României şi-a pierdut soţia, pe Ana Aida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momente sfâşietoare pentru Javier Humet

Sute de fani au fost îndureraţi de anunţul făcut de clubul din „Ştefan cel Mare”. Ei au trimis condoleanţe şi mesaje de susţine pentru sportivul de origine spaniolă.

„Drum lin spre cer, iubitei tale soții”, „O mare tragedie!” „Dumnezeu să îți dea tărie sa treci peste această încercare, Javier!”, „Dumnezeu să o odihnească în pace! Păcat de tinerețea ei şi de cele 3 suflete rămase fără mamă„, au fost câteva dintre mesajele primite de Javier Humet.

Fanii au comentat pe pagina de Facebook a lui CS Dinamo.

Reclamă

“Condoleanțe, Javier Humet! Suntem alături de tine! Suntem cutremurați și găsim cu greu cuvinte în aceste momente teribile pentru campionul nostru Javier Humet.

Am sperat timp de zece zile intr-un miracol, dar cu toate rugăciunile noastre soția sa a plecat pentru totdeauna într-o lume mai bună.

Clubul Sportiv Dinamo și întreaga familie a sportului dinamovist sunt alături de tine, Javier! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a fost anunţul tragic făcut, ieri, de Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Ana Aida a suferit un atac cerebral după sărbătoarea de titlu a lui Dinamo, pe 9 mai. Ulterior, ea a intrat în comă. Era internată la Spitalul Floreasca din Capitală.

Cine este Javier Humet

Javier Humet a venit în România în 2012. HCM Constanţa este primul club pentru care a evoluat în ţara noastră. La Constanţa, a cunoscut-o şi pe Ana Aida, care avea să-i devină soţie.

Humet are cetăţenia română din 2017 şi face parte din echipa naţională. În afara de HCM şi Dinamo, el a mai jucat în România la CSM Bucureşti şi Steaua.

Recomandări
  • Javier Humet şi-a pierdut soţia
  • Ana Aida era în comă după sărbătoarea de titlu a lui Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:13 CSM Bucureşti a câştigat Cupa României! Victorie categorică în finala cu Dunărea Brăila 16:54 Elena Rybakina a câştigat turneul de la Stuttgart după o finală cu Marta Kostiuk. Al treilea trofeu din 2024 16:48 VIDEOAutogol incredibil în Championship! Pears a făcut o gafă colosală, cu care îl „eclipsează” pe Bănel Nicoliţă. Eroarea anului! 16:32 Real Madrid – FC Barcelona LIVE TEXT, ora 22:00. Catalanii joacă ultima şansă la titlu în „El Clasico” 16:10 LIVE VIDEOBlackburn – Sheffield Wednesday e ACUM în AntenaPLAY. QPR – Preston 1-0. Spectacol total în Championship 15:54 „Sunt supărat pe el” Luca Mihai, mesaj direct pentru Homawoo după ce a fost externat din spital! 15:26 Daniel Ricciardo, penalizat cu trei locuri pe grila de start la Marele Premiu din Miami! Motivul pentru care a fost pedepsit 15:19 FotoAndrea Compagno a devenit tată! Primul mesaj al italianului după ce soţia lui a născut un băieţel 15:02 „E nebunia lui Gigi!” Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2! Cum pot ajunge roș-albaștrii în Europa 14:48 VideoDaniel Ricciardo nu îl iartă pe Lance Stroll după accidentul teribil din Marele Premiu al Chinei: „Fierbe sângele în mine” Vezi toate știrile
Citește și