Închide meniul
Foto

Momentul antologic când o femeie celebră a dat buzna peste Ion Ţiriac: „Nu ştiam cine e, dar arăta bine pe dinafară”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 martie 2024, 14:48

Momentul antologic când o femeie celebră a dat buzna peste Ion Ţiriac: „Nu ştiam cine e, dar arăta bine pe dinafară”

Momentul antologic când o femeie celebră a dat buzna peste Ion Ţiriac

Colaj Instagram - Hepta

Momentul antologic când o femeie celebră a dat buzna peste Ion Ţiriac, într-o barcă. Întâmplarea s-a petrecut cu ani în urmă, când Ion Ţiriac se afla la Monte Carlo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O imagine cu Ion Ţiriac în aceeaşi barcă cu Nicole Scherzinger a devenit virală la acel moment. Miliardarul român a spus că, în acel moment, habar nu avea cine e femeia. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI ÎN GALERIA FOTO CU NICOLE SCHERZINGER)

Momentul antologic când o femeie celebră a dat buzna peste Ion Ţiriac

Duminică, înainte să merg la aeroport, am fost să-l văd pe Ecclestone. Am stat 20 de minute cu feciorul meu ăla mic. N-ai cum să ieşi de-acolo decât cu o bărcuţa. Era foarte multă presă cu o domnişoară bine făcută.

Când a venit barca, am sărit toţi în barcă. Domnişoara m-a întrebat „domnule Ţiriac, nu rămâi la Formulă?”. I-am spus că nu, că am avion. Zice: Aaa, ce păcat. Habar nu am cine e.

Mi-ai spus un nume. Habar n-am cine a fost. Dacă e o mare personalitate, să fie sănătoasă! De arătat, arată bine pe dinafară„, a spus, la acel moment, Ion Ţiriac, conform click.ro.

Reclamă

Ce s-a ales de Nicole Scherzinger, fosta iubită a lui Lewis Hamilton

Ce s-a ales de fosta iubită a lui Lewis Hamilton. Pilotul britanic a avut o relaţie cu Nicole Scherzinger, însă cei doi au decis să o ia pe drumuri separate după mai mulţi ani.

Nicole a avut o relaţie de aproape 7 ani cu multiplul campion de Formula 1, Lewis Hamilton. După despărţire, aceasta a ajuns în braţele lui Grigor Dimitrov, dar nici relaţia dintre cei doi nu a durat mult. 

În prezent, Nicole Scherzinger este într-o relaţie cu fostul jucător de rzgby, Tom Evans. Nicole Sherzinger este una dintre cele mai celebre cântăreţe de muzică pop. Aceasta a cântat chiar a cântat la „Concertul Încoronării” Regelui Charles. Fosta membră a Pussycat Dolls Nicole Scherzinger a interpretat melodia din desenul animat „Mulan”, acompaniată de pianistul Lang Lang.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și