Închide meniul

Momentul cutremurător prin care a trecut milionarul român care construieşte un castel în România. Decizia radicală luată

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2023, 12:25

Reclamă
Momentul cutremurător prin care a trecut milionarul român care construieşte un castel în România. Decizia radicală luată

Momentul cumplit prin care a trecut milionarul român care construieşte un castel în România

George Ţucudean, pe domeniul său - Antena Sport

Momentul cumplit prin care a trecut milionarul român care construieşte un castel în România a fost în 2021, atunci când George Ţucudean a decis să se lase de fotbal, după problemele la inimă şi situaţia mamei sale, care suferea de o boală cruntă, care i-a fost şi fatală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimul meci a fost cel cu Astra, de pe 2 martie 2020. Problemele la inimă și cele ale mamei sale, care a pierdut lupta cu o boală incurabilă, cancer la pancreas, în 2021, l-au făcut pe fostul internațional să renunțe. Asta și pentru că Dan Petrescu nu s-a mai bazat pe el la CFR, dar și pentru că provenea dintr-o familie bogată și nu a mai avut nevoie de bani din fotbal.

Momentul cumplit prin care a trecut milionarul român care construieşte un castel în România

„În perioada aia, eram cu maică-mea bolnavă, țineam totul în mine. Totul a fost pe bază emoțională și de stres. De asta nu știau decât antrenorul, Deac, Hoban și Manea. Atunci au apărut chestiile alea, când îmi era mai bine la fotbal, când jucam mai bine.

Tata s-a lăsat din cauza problemelor la inimă, dar la el era o chestie de viață și de moarte. Putea să moară pe teren. E ca la un bec. Se aprinde de 1.000 de ori, dar odată poate să nu se aprindă. Cam în același timp a murit un baschetbalist în America. În România, nu se făceau astfel de intervenții.

De fiecare dată când jucam, mă opream după un sprint, duceam mâna la spate și îmi luam pulsul tot timpul. Voiam să simt cum îmi bate inima. Apropiații mă știau și vedeau gesturile astea.

Reclamă

Aveam meciuri și dădeam goluri. Îi ziceam lui Culio: „Eu îi zic lu’ ăsta să mă scoată, că eu am dat gol. Mi-am făcut treaba”. Nu voiam să risc, voiam să nu mai joc. Aveam o frică, așa… Cum ajungeam la stadion, intram într-un stres. Știam că acolo am făcut pauzele alea, din cauza asta aveam chestiile astea”, a spus Țucudean, pentru gsp.ro.

Afacerea uriaşă a lui George Ţucudean

Fostul campion al României a moştenit din afacerile familiei Ţucudean şi, pe lângă celebra cramă şi hotelul din Arad, acesta manageriază şi o fabrică de mobilă.

”Mă trezesc la 07:30, la 8 merg la fabrică de mobilă unde avem birourile şi producţia, de acolo la hotel, la SPA, la magazinul de astea ce le aveam cu sala de evenimente şi locul de joacă, la cramă.

Reclamă 4 / 0/3

Avem undeva de 1400, 1300-1400 angajaţi, am avut mai mulţi dar e nebunia asta cu războiul şi cu criză asta care nu e spusă la televizor dar e a scăzut cu 30-35% producţia de mobilă pentru că lumea n-are bani.

Acum stagnează aşa suntem la 70-80% cu totul, dar important e să trecem 1-2 ani cât durează şi nebunia asta.

În agricultură, avem teren, dar puţin, nesemificativ. În imobiliare momentan, dar urmează, avem variante să începem construcţii, Avem terenuri. Am investit în cryptomonede”, a spus Ţucudean.

Pe domeniul lui Tucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și