Închide meniul
Foto

Negocierile dintre Rusia si Ucraina, un fiasco. Ramzan Kadîrov a dat de gol adevăratul plan al lui Vladimir Putin

Reclamă

Publicat: 31 martie 2022, 8:58

Negocierile dintre Rusia si Ucraina, un fiasco. Ramzan Kadîrov a dat de gol adevăratul plan al lui Vladimir Putin

Ramzan Kadîrov este un apropiat al lui Vladimir Putin

Sputnik / Aleksey Nikolskyi via Hepta

Au trecut 36 de zile de la declanşarea războiului din Ucraina şi, după o lungă aşteptare, au apărut informaţii că negocierile dintre cele două părţi, care au loc la Istanbul, se îndreaptă spre un numitor comun. Trimişii lui Vladimir Putin au oferit veşti încurajatoare, dar acestea au fost negate vehement chiar unul dintre apropiaţii conducătorului de la Kremlin, Ramzan Kadîrov. Liderul cecen nu a lăsat loc de interpretări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kadîrov, cel care este patron onorific la echipa de fotbal Ahmat Groznîi (n.r. a schimbat numele din Terek Groznîi în onoarea tatălui său), a ţinut să anunţe că Putin nu ia în calcul să pună capăt prea curând războiului. Mai mult decât atât, l-a contrazis public pe Vladimir Medinsky, negociatorul-şef al Rusiei, care a declarat că la Moscova se iau măsuri pentru detensionarea conflictului, inclusiv reducerea activităţii militare în jurul Kievului.

Ramzan Kadîrov nu crede în negocierile de pace dintre Rusia şi Ucraina

Nu vom face nicio concesie! Medinsky a făcut o greșeală, s-a exprimat incorect. Dacă voi credeți că Putin va renunța la ce a început așa cum ni s-a prezentat, acest lucru nu e adevărat”, a spus Ramzan Kadîrov pentru reuters.com.

Trupele lui Kadîrov s-au implicat în luptă şi au fost trimise în Ucraina pentru a-i ajuta pe militarii ruşi. De altfel, în urmă cu două săptămâni, Ramzan spunea că sunt nu mai puţin de „o mie” de voluntari ceceni în drum spre Ucraina.

Printre cei care negociază încetarea războiului este şi Roman Abramovich, cel care a trecut prin momente teribile după ce ar fi fost otrăvit cu un agent chimic, care a fost folosit şi în Primul Război Mondial. Deţinătorul pachetului majoritar de acţiuni de la Chelsea ar fi orbit pentru câteva ore, în timp ce pielea i se desprindea de pe mâini şi de pe faţă. Asta nu l-a oprit şi, la numai câteva zile distanţă, a zburat la Moscova pentru a-i oferi lui Vladimir Putin o notă scrisă de mână de preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Reclamă

Coform celor de la Daily Mail, Vladimir Putin tocmai a luat o decizie drastică şi a interzis orice menţiune a numelui lui Roman Abramovich în media de stat din Rusia.

Daniel Pancu a stârnit un scandal după afirmaţiile făcute despre liderul cecen

Fostul internaţional român, Daniel Pancu, a surprins pe toată lumea în momentul în care l-a lăudat pe aliatul lui Vladimir Putin, Ramzan Kadîrov.

E născut lider, e un luptător prin excelență și am o amintire foarte puternică legată de el. Înainte de o întâlnire cu Putin în Rusia, i-a întârziat avionul două ore și a venit căpitanul de echipă să mă ia cu mașina. Ramzan Kadîrov voia să stea cu mine alea două ore cât a întârziat Putin și să petrecem timpul împreună la masă. E cea mai mare formă de respect! Își dorea să mă vadă, ce gândesc și ce simt. Deci pot spune că am avut o relație excelentă și o am în continuare”, fost afirmaţia făcută de Daniel Pancu într-un interviu acordat fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Pancu a revenit cu precizări după ce a fost criticat dur. A încercat să limiteze proporţiile scandalului.

Să fie clar: sunt total apolitic, nu sunt niciodată de acord să moară oameni nevinovați în război. Am fost întrebat despre un om [n.r. Ramzan Kadîrov], alături de care am avut onoarea să fiu invitat personal la un prânz. L-am cunoscut foarte bine. Mi-a transmis o senzație de lider adevărat, de respect şi de forţă. În rest nu am ce să comentez pe tema războiului, nu este problema mea.

Am fost înţeles greşit. Îmi place modul în care se comporta musulmanii: au credință, au cultura muncii, au respect faţă de părinți… sunt lucruri pe care nu le mai văd în România, la copii noştri, am specificat foarte clar. Vă rog să mă scoateți din acest context politic„, au fost precizările făcute de Daniel Pancu la b1.ro.

Recomandări
  • Ramzan Kadîrov este unul dintre marii aliaţi ai lui Vladimir Putin
  • Declaraţii controversate ale liderului de la Kremlin

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și