Închide meniul

"Nici nu aveam ce să mănânc!" Dezvăluiri cutremurătoare ale femeii care s-a apucat de videochat ca să supravieţuiască: "Boala nu a trecut nici acum"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2021, 11:46 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

"Nici nu aveam ce să mănânc!" Dezvăluiri cutremurătoare ale femeii care s-a apucat de videochat ca să supravieţuiască: "Boala nu a trecut nici acum"

Facebook

Ioana Golea

Ioana Golea este însărcinată şi mai are o fetiţă de 8 ani. A recunoscut că în 2018 a fost nevoită să se apuce de videochat pentru a avea bani de mâncare. A renunţat după ce s-a îmbolnăvit. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"M-am apucat de videochat în 2018, pentru o perioadă de două luni. Aș vrea să specific faptul că atunci când m-am apucat, nu mai eram arbitru. M-am retras în același an, cu câteva luni înainte, din cauza unei probleme grave de sănătate, care nu îmi mai permitea să fac efort fizic atât de intens. Boala nu a trecut nici acum, dar o țin sub control.

Ioana Golea: "Au fost perioade în care nici nu aveam ce să mănânc"

Revenind la videochat, da, îmi asum tot ceea ce am făcut în viață, și bune și rele. Am un copil de crescut și pentru ea fac orice. Au fost perioade în care nici nu aveam ce să mănânc. Este foarte ușor să judeci un om, fără să știi care sunt motivele care l-au determinat să facă așa ceva. Nu mă mândresc cu acea perioadă, dar nici nu o să las capul în pământ, pentru că nu m-am dus la nimeni să cer nimic. Am făcut ceea ce am considerat că este mai bine pentru mine și pentru copilul meu, trebuia să ies din impasul în care intrasem", a spus Ioana Golea pentru playsport

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și