Închide meniul

Noi dezvăluiri despre moartea lui Victor Socaciu. Un prieten apropiat a încercat disperat să ia legătura cu el înainte să moară. „Aceste panici se transformă în tragedii!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 decembrie 2021, 16:59

Noi dezvăluiri despre moartea lui Victor Socaciu. Un prieten apropiat a încercat disperat să ia legătura cu el înainte să moară. „Aceste panici se transformă în tragedii!

Victor Socaciu a murit

Hepta

Andrei Păunescu, bun prieten cu Victor Socaciu, a dezvăluit că artistul s-a infectat cu Covid-19 în primăvară, chiar la un festival organizat de el. Problemele de sănătate ale lui Victor Socaciu l-au dărâmat, iar acesta n-a mai fost în stare să țină legătura cu apropiații. Cea care răspundea la telefoane a fost soția lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Păunescu, noi dezvăluiri despre moartea lui Victor Socaciu

Păunescu nu a putut să ia legătura cu Socaciu din cauza faptului că artistul se simțea foarte rău.

”Nu știu concret ce s-a întâmplat, știu doar că era într-o stare incompletă, într-o stare nu bună, din primăvară, de când s-a îmbolnăvit de COVID, tocmai la festivalul pe care l-a organizat. Și toate astea, pe lângă vechea lui problemă cu transplantul de rinichi… Toate astea s-au adunat.

În mod concret, nu știu, eu am mai vorbit în ultimul timp mai mult cu soția lui, cu Brândușa, care îmi spunea că sunt și exagerări în presă. Dar uite că exagerările, câteodată, se transformă în realitate.

Nu știu de când era internat, lucrurile astea vi le poate spune soția lui. Eu știu că am vorbit cu el mai mult în lunile trecute și în ultima vreme răspundea mai puțin la telefon. Și eu l-am sunat la un moment dat, când am aflat din presă că este intrenat și era acasă. Acum, lucrurile se confirmă. Aceste panici, până la urmă se transformă în tragedii”, a spus Andrei Păunescu, potrivit wowbiz.ro.

Reclamă

Tatăl lui Andrei Păunescu, Adrian Păunescu, a compus alături de Socaciu celebrul imn al Rapidului „Suntem peste tot acasă”.

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și