Închide meniul

Novak Djokovic, prima reacție după eliminarea de la Monte Carlo: „Este dezamăgitor! Am rămas fără carburant!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 aprilie 2022, 22:24

Novak Djokovic, prima reacție după eliminarea de la Monte Carlo: „Este dezamăgitor! Am rămas fără carburant!

Novak Djokovic, eliminat de la Monte Carlo

Profimedia

  • Novak Djokovic, eliminat de la Monte Carlo
  • Reacția tenismenului sârb

Novak Djokovic a fost eliminat de la turneul de la Monte Carlo de spaniolul Alejandro Davidovich. Sârbul s-a plâns de condiţia fizică precară în care se află la începutul sezonului de zgură, dar a refuzat să spună dacă regretă vreuna dintre deciziile pe care le-a luat şi care l-au privat de multe competiţii în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vreau să îl felicit pe Alejandro. El a reuşit să găsească un ritm mai bun în primele două seturi. Am fost în corzi tot meciul, încercând să revin tot timpul. Am avut şanse pe care nu le-am fructificat, dar el ar fi putut câştiga acest meci în două seturi. În setul al treilea, m-am prăbuşit fizic complet. Nu mă puteam mişca. (n.r. – despre ce ar face diferit dacă ar putea să înceapă din nou acest an) Nu am de gând să vorbesc cu <dacă>. Situaţia este cea care este.

Novak Djokovic, prima reacție după eliminarea de la Monte Carlo

Evident, este dezamăgitor să pierzi un meci şi să te simţi astfel pe teren. Dar, din nou, nu am de gând să mă opresc aici. Voi face tot ce pot pentru a fi în cea mai bună formă la Roland Garros. Acesta este marele obiectiv al sezonului pe zgură. Ştiam că îmi va lua ceva timp să mă simt bine pe zgură. Întotdeauna a fost aşa din punct de vedere istoric. Nu am jucat niciodată foarte bine în turneele de deschidere ale sezonului pe zgură. 

(n.r. – dacă e dezamăgit sau crede că situaţia e una normală după tot ce s-a întâmplat) Bineînţeles că sunt dezamăgit. Nu ne place să pierdem, suntem sportivi profesionişti. Şi nu mi-a plăcut cum m-am simţit din punct de vedere fizic în cel de-al treilea set. Am rămas fără carburant. Nu am putut să lupt cu adevărat cu el în schimburile lungi de mingi. Iar dacă nu-ţi simţi picioarele pe zgură, este o misiune imposibilă. Aşa că nu-mi place sentimentul pe care l-am avut în setul al treilea, dar voi analiza cu echipa mea de ce a fost aşa şi sper ca săptămâna viitoare să fie mai bine, la Belgrad”, a declarat Djokovici, potrivit lequipe.fr, citat de news.ro

Djokovic, eliminat de la Monte Carlo

Tenismenul Novak Djokovici, locul I ATP, a fost eliminat, marţi, în turul al doilea al turneului Masters 1.000 de la Monte-Carlo, în care a fost direct acceptat. El a fost învins, cu scorul de 6-3, 6-7, 6-1, de spaniolul Alejandro Davidovich Fokina, locul 46 mondial, după un meci care a durat o oră şi minute.

Reclamă

Cu puţine meciuri disputate în acest an şi cu 51 de erori neforţate, liderul mondial a arătat un joc departe de evoluţiile cu care domina tenisul masculin în 2021, dar a luptat cu ardoare pentru fiecare minge, în partida din Principatul Monaco.

În setul secund, Djokovici a fost condus cu 6-3, 3-0, apoi cu 6-3, 4-2, dar a revenit şi a trimis setul în tie-break, în care a ieşit din nou dintr-o situaţie dificilă, la 2-4, pentru a egala scorul pe tabelă.

În decisiv, Fokina a avut 2-0, moment în care la care a ratat trei mingi de dublu break. Nu a mai ratat şansa la 3-1 şi a fost de neoprit până la final, impunându-se două aproape trei ore de joc.

Reclamă 4 / 0/3

Fokina va evolua în optimi cu învingătorul dintre britanicul Daniel Evans, locul 27 ATP, şi belgianul David Goffin, locul 47 ATP.

Novak Djokovici a fost protagonistul unui mare scandal la Australian Open, după ce a intrat în ţara de la Antipozi fără a fi vaccinat. El a fost expulzat din Australia şi a început sezonul 2022 abia în februarie, la Dubai, unde a fost eliminat în sferturile de finală, de cehul Jiri Vesely. Acestea au fost singurele trei meciuri disputate de sârb în 2021 înainte de a merge în principat.

Djokovici a ratat apoi turneele masters de la Indian Wells şi Miami, tot din motive de vaccinare, în condiţiile în care autorităţile americane au interzis intrarea în SUA persoanelor care nu au primit serul anti-Covid-19.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
17
apr.
22:55
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros
17
apr.
22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
17
apr.
22:12
Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024
17
apr.
22:07
„Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României!
17
apr.
21:37
Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud - Tsitsipas e finala turneului
Tenis • 13 apr., 21:09
Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud – Tsitsipas e finala turneului
Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Monte Carlo. Daniil Medvedev, OUT în optimi
ATP • 11 apr., 19:05
Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Monte Carlo. Daniil Medvedev, OUT în optimi
Novak Djokovic a anunţat obiectivul principal din 2024:
Tenis • 7 apr., 20:08
Novak Djokovic a anunţat obiectivul principal din 2024: „Acolo vreau să joc cel mai bun tenis”
Un nou record impresionant stabilit de Novak Djokovic
ATP • 7 apr., 12:14
Un nou record impresionant stabilit de Novak Djokovic! Nole l-a depăşit pe Roger Federer
Ivanisevic, după despărţirea de Novak Djokovic: "M-am săturat de el, el s-a săturat de mine"
ATP • 4 apr., 19:24
„Eram pregătit să mor pentru el!” Ivanisevic, după despărţirea de Novak Djokovic: „M-am săturat de el, el s-a săturat de mine”