Închide meniul

Novak Djokovic a fost eliminat în turul al doilea al turneului de la Monte Carlo. Sârbul a fost umilit în setul decisiv de Alejandro Davidovich. Reacţie nervoasă la adresa unui fan: „Taci din gură!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2022, 19:38

Novak Djokovic a fost eliminat în turul al doilea al turneului de la Monte Carlo. Sârbul a fost umilit în setul decisiv de Alejandro Davidovich. Reacţie nervoasă la adresa unui fan: „Taci din gură!

Novak Djokovic, în timpul unui meci

Getty

Novak Djokovic a fost eliminat în turul al doilea al turneului de la Monte Carlo de Alejandro Davidovich, scor 3-6, 7-6. 1-6. Acesta a fost doar al patrulea meci jucat de Novak Djokovic în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a intrat direct în al doilea turn al turneului de la Monte Cralo. Chiar şi aşa, sârbul a pierdut la prima apariţie pe zgura din Monte Carlo. La finalul primului set, pierdut de Djokovic cu scorul de 3-6, Djokovic a avut o reacţie nervoasă la adresa unui spectator. „Taci din gură”, i-a strigat sârbul.

Novak Djokovic, eliminat de la Monte Carlo

Al doilea set a fost câştigat la tie-break de Djokovic, însă decisivul a fost unul de cosmara pentru „Nole”. A reuşit să câştige un singur game.

Video AICI cu un punct spectaculos câştigat de Alejandro Davidovich

Cu puţine meciuri disputate în acest an şi cu 51 de erori neforţate, liderul mondial a arătat un joc departe de evoluţiile cu care domina tenisul masculin în 2021, dar a luptat cu ardoare pentru fiecare minge, în partida din Principatul Monaco.

Reclamă

A fost primul meci jucat de „Nole” de la înfrângerea suferită cu Jiri Vesely, în luna februarie, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai. Djokovic nu mai pierduse, în primul meci disputat într-un turneu ATP, din 2018. Atunci a fost învins de Marin Klizan la Barcelona.

Novak Djokovic îi avertizase pe fani că nu este în cea mai bună formă

Sârbul de 34 de ani a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă după ce a ratat participările la competiţiile de la Indian Wells şi Miami pentru că nu este vaccinat.

Djokovic i-a anunţat pe fani că nu are mari aşteptări de la al doilea turneu în care va participa în 2022. Acesta a dezvăluit că nu se aşteaptă să fie la cel mai înalt nivel de la primele jocuri şi că îi trebuie timp ca să intre în formă.

Reclamă 4 / 0/3

Încă mă simt motivat să fiu în circuit şi să concurez cu tineri, să încerc să-i provoc pe cei mai buni jucători din lume pentru cele mai mari titluri. Sunt foarte încântat să fiu aici şi Monaco este acasă pentur mine de peste zece ani. Am aşteptat cu nerăbdare momentul în care voi fi din nou pe teren, aşa că acesta este cel mai bun loc în care aş putea începe. Zgura este suprafaţa pe care am crescut în Serbia şi am jucat mulţi ani doar pe acestă suprafaţă. Din punct de vedere istoric, nu este suprafaţa mea cea mai de succes, dar am avut destule victorii pe zgură.

Cea de la Roland Garros, de anul trecut, este încă proaspătă în memoria mea, aşa că încerc să folosesc asta ca inspiraţie pentru a începe sezonul pe zgură în cel mai bun mod posibil. Înţeleg că probabil nu voi fi cel mai bun la începutul acestei săptămâni. Încă îmi testez motorul, ca să spun aşa, şi îmi construiesc jocul, aşa că va dura, evident, ceva timp, câteva meciuri pentru a intra cu adevărat în formă şi a găsi jocul competitiv de care am cu adevărat nevoie„, a declarat Djokovic, în conferinţa de presă care a avut loc înainte de startul turneului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și