Închide meniul

”Nu au Dumnezeu! Ne omoară!” Noi dezvăluiri despre atrocitățile soldaților lui Putin, după ce au ucis un bebeluș de 3 luni

Reclamă

Publicat: 27 aprilie 2022, 8:32

”Nu au Dumnezeu! Ne omoară!” Noi dezvăluiri despre atrocitățile soldaților lui Putin, după ce au ucis un bebeluș de 3 luni

Vladimir Putin a declanșat războiul în Ucraina

Colaj Hepta / Profimedia

Anzhelika Terliuga, o sportivă de 30 de ani din Ucraina, care a câștigat medalia de argint la karate, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a avut un mesaj tulburător după ce a câștigat un concurs în Portugalia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anzhelika Terliuga a făcut referire la bombardamentele soldaților ruși la Odesa, oraș unde a murit și un bebeluș de 3 luni. Soldații lui Vladimir Putin au continuat să atace și în ziua de Paște.

Moartea bebelușului de 3 luni, alături de mama sa, după ce rușii au lansat mai multe rachete, a creat un val de emoție. Chiar și președintele Volodimir Zelenski a făcut referire la acest episod tragic.

Anzhelika Terliuga, un nou mesaj emoționant

Încă o victorie pentru țara mea. Fiecare victorie, oricât de mică, ne face mai puternici. E greu să explic ce simt. E stresant să fiu aici și să concurez în timp ce familia mea nu e în siguranță.

În fiecare secundă, gândurile mele sunt cu soțul meu, familia mea și prietenii mei. Cu o zi înaintea finalei, rușii au atacat orașul meu, Odesa. O rachetă a lovit un bloc, unde au murit civili. Unul dintre ei, un copil de doar trei luni, iar asta s-a întâmplat în perioada Paștelui!

Reclamă

Rușii celebrează, în timp ce ucrainenii trăiesc tragedii în fiecare zi. Ne omoară în fiecare zi, cu brutalitate, ne fură din case, ne distrug țara în fiecare zi, ne iau pământul, ne ocupă orașele.

Ei nu au Dumnezeu, nu au suflet, nu au sentimente. Ei continuă să suporte războiul din Ucraina”, a scris Anzhelika Terliuga, pe Instagram.

Terliuga: „Ajutați Ucraina! Vă implor!”

Anzhelika Terliuga, karateka celebră în Ucraina, a implorat ca rușii să oprească teroarea din țara ei natală, după ce soldații lui Vladimir Putin continuat bombardamentele chiar și în ziua de Paște.

Reclamă 4 / 0/3

Medaliată cu argint la Jocurilor Olimpice 2020, Anzhelika a cerut disperată ajutor ca Ucraina să-i poată alunga pe invadatorii ruși.

„Odesa… Orașul meu a fost atacat din nou de rachete în urmă cu o oră. Vă rugăm să opriți războiul și să ajutați Ucraina. Vă implor”, a scris Anzhelika Terliuga, pe Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și