Închide meniul

Numele lui Cristiano Ronaldo, implicat într-o operaţiune antidrog! Poliţia a găsit pachete de cocaină, arme, dar şi bani gheaţă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 aprilie 2021, 12:09

Numele lui Cristiano Ronaldo, implicat într-o operaţiune antidrog! Poliţia a găsit pachete de cocaină, arme, dar şi bani gheaţă

ccma.cat

Numele lui Cristiano Ronaldo, implicat într-o operaţiune antidrog

Fără ca nici măcar să ştie, numele lui Cristiano Ronaldo a fost implicat într-o operaţiune antidrog. Brandul vedetei lui Juventus, "CR7", a fost prezent pe aproape 50 de pachete de cocaină descoperite de poliţia din New York, informează ccma.cat

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Operaţiunea a avut loc pe 29 martie, dar procurorul nu a raportat-o. Cei doi traficanţi au fost arestaţi. În afară de cele 50 de kilograme de cocaină, oamenii legii au găsit o armă, dar şi 200.000 de dolari.

Banderola aruncată de Cristiano Ronaldo s-a vândut pentru o avere

Banderola de căpitan aruncată de Cristiano Ronaldo în timpul meciului Serbia – Portugalia 2-2 a fost scoasă la licitație. Banii vor fi folosiți pentru a plăti tratamentul medical al unui bebeluș de numai 6 luni. Banderola a fost luată de pe gazon de un pompier, imediat după ce Ronaldo a părăsit nervos terenul din Belgrad.

"Ronaldo a fost agitat și a aruncat banderola. A căzut exact lângă mine. Tot echipajul meu a fost de acord să o scoatem la licitație", a mărturisit pompierul.

Reclamă

Banii vor acoperi tratamentul micuțului Gavrilo Djurdjevic, care suferă de atrofie musculară spinală. Părinții bebelușului au nevoie de peste 2 milioane de euro pentru tratamentul complet .

Banderola aruncată de Cristiano Ronaldo s-a vândut la licitație pentru 64.000 de euro. Mama copilului a spus că suma respectivă îi va ajuta enorm.

"Nu am crezut că niște persoane pe care nu le cunoaștem ar lua acea banderola și ar scoate-o la licitație, doar ca să ne ajute copilul", a recunoscut femeia.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și