Închide meniul

O fostă baschetbalistă a fost împuşcată mortal de un poliţist! Cum au reacţionat autorităţile: ”Ar fi putut fi mult mai rău”

Alexandra Costea Publicat: 16 octombrie 2024, 20:57

Reclamă
O fostă baschetbalistă a fost împuşcată mortal de un poliţist! Cum au reacţionat autorităţile: ”Ar fi putut fi mult mai rău”

O fostă baschetbalistă a fost împuşcată mortal de un poliţist

Fosta baschetbalistă l-a atacat pe poliţist cu un cuţit - Sursă foto: captură X

O fostă baschetbalistă a fost împuşcată mortal de un polițist! Un incident tragic a avut loc în SUA. Fosta baschetbalistă Sidney Wilson a murit după ce a fost împușcată de un polițist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia în vârstă de 33 de ani de la Georgetown a fost cea care a chemat poliția la locuința sa din Reston, Virginia. Fosta sportivă ar fi avut probleme de sănătate mintală. Ar fi avut o criză de nervi, iar, atunci când polițistul a ajuns la ușa ei, a avut o reacție violentă. Wilson l-a atacat pe omul legii cu un cuțit.

O fostă baschetbalistă a fost împuşcată mortal de un poliţist! Cum au reacţionat autorităţile

Fosta baschetbalistă a reușit să-l taie pe frunte pe ofițerul Peter Liu. Agentul a rugat-o de mai multe ori să lase arma și să se întindă la podea. Femeia nu a răspuns, continuând să-l amenințe pe polițist. La un moment dat, aflat în legitimă apărare, bărbatul a împuscat-o.

La fața locului a ajuns de urgență o echipă de medici. Din nefericire, aceștia nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața fostei sportive, fiind nevoiți să constate decesul.

”Ar fi putut fi mult, mult mai rău”, a transmis Departamentul de Poliție, conform Mundo Deportivo, în legătură cu incidentul.

Reclamă
Reclamă

După ce imaginile filmate cu body cam-ul ofițerului au fost făcute publice, Kevin Davis, șeful poliției din Fairfax, a venit cu o clarificare a situației. Peter Liu are o vechime de 14 ani în poliție.

”Liu a făcut lucrurile pe care l-am învățat și ne așteptam să le facă. Orice pierdere de viață este un lucru pe care îl plângem cu toții. La fel se întâmplă și în acest caz. Persoana în cauză are o familie, prieteni și persoane dragi care o iubesc foarte mult, cărora le pasă de ea și care sunt în doliu și suferă. Recunoaștem acest lucru, ne rugăm și gândurile noastre sunt alături de ei”, a spus oficialul.

Sydney Wilson ar fi avut probleme de sănătate mintală

Cazul morții lui Sydney Wilson a declanșat o serie de discuții în mediul online. Internetul s-a împărțit în două tabere. Unii susțin că acțiunile polițistului sunt justificate, iar alții cer o anchetă mai aprofundată privind modul în care a fost gestionată situația, mai ales în contextul în care fosta sportivă ar fi avut probleme de sănătate mintală.

Reclamă

Sydney Wilson, care avea o înălțime de 1.96 metri, a fost membru al Asociației Naționale pentru Avansarea Oamenilor de culoare. Wilson a jucat pentru echipa de baschet feminin de la Georgetown și a absolvit colegiul în 2013.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:08

„Numai un dereglat poate să facă asta” Mihai Stoica i-a făcut praf pe suporterii rapidişti care l-au înjurat pe Octavian Popescu!

22:48

Mihai Stoica a comentat declaraţiile lui Daniel Pancu, ce şi-a explicat gestul prin faptul că a crezut că a murit Louis Munteanu!

22:46

Serena Williams, pe patul de spital! Problemele de sănătate care au obligat-o pe fosta tenismenă să se opereze

22:23

Cazul lui Gigi Becali de la Comisia de Disciplină a fost amânat! Discuţia importantă care are loc înainte de decizie

21:48

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre lotul pentru derby-ul Dinamo-FCSB: „Sunt vești importante și bune pentru toți”

21:47

„Mai lăsaţi-mă şi cu elveţienii ăştia” Daniel Niculae a răbufnit după calificarea naţionalei U21 la EURO 2025!

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOLituania – România 1-2 a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! „Tricolorii”, victorii pe linie în Liga Naţiunilor 3 NEWS ALERTRomânia U21 s-a calificat la EURO 2025! Victorie clară cu Elveţia U21! Performanţă remarcabilă pentru „tricolorii” lui Pancu 4 EXCLUSIVLukas Zima a anunţat că acceptă să se transfere la FCSB! Răspunsul portarului Petrolului la oferta lui Gigi Becali 5 Cornel Dinu, fascinat de un jucător al României! L-a comparat cu un mare fotbalist din echipa uriaşă a lui Cruyff 6 Gigi Becali, reacţie clară după ce englezii au anunţat că Joyskim Dawa e aproape de Premier League
Citește și