Închide meniul

Tragedie la CSM Târgovişte. Baschetbalista Marie Tyra Whitehead a fost găsită moartă în apartament

Alexandra Costea Publicat: 7 octombrie 2024, 17:22

Reclamă
Tragedie la CSM Târgovişte. Baschetbalista Marie Tyra Whitehead a fost găsită moartă în apartament

Baschetbalista Marie Tyra Whitehead a fost găsită moartă în apartament

Baschetbalistele de la CSM Târgovişte - Facebook

Tragedie la CSM Târgovişte. Baschetbalista americană Marie Tyra Whitehead a fost găsită decedată, luni, în apartamentul în care locuia. Anunţul a fost făcut de clubul său, CSM Târgovişte, alături de un mesaj de condoleanţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marie Tyra Whitehead avea doar 26 de ani şi juca la CSM Târgovişte pe poziţia de pivot.

Tragedie la CSM Târgovişte. Baschetbalista Marie Tyra Whitehead a fost găsită moartă în apartament

”CSM Târgovişte anunţă cu regret trecerea în nefiinţă a jucătoarei noastre de baschet, de origine americană, Marie Tyra Whitehead, care a fost găsită în această dimineaţă fără suflare în apartamentul în care locuia. Deplângem dispariţia prematură a unei tinere jucătoare, iar gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către familia şi apropiaţii ei în aceste momente grele. R.I.P, Marie Tyra!”, este anunţul CSM Târgovişte de luni.

Pe data de 19 septembrie, CSM Târgovişte şi-a anunţat lotul, cu jucătoarea americană pe listă. Sâmbătă, pe 12 octombrie, ar fi urmat să joace primul meci din Liga Naţională în sezonul 2024-2025. Partida va vea loc pe teren propriu, cu Universitatea Cluj.

Cu Marie Tyra Whitehead pe teren, CSM Târgovişte şi-a făcut debutul în stagiunea actuală din Cupa României. Trupul neînsuflețit al baschetbalistei va fi preluat de medicii legişti în vederea efectuării necropsiei.

Reclamă
Reclamă

”La data de 7 octombrie polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără a fost găsită decedată, în locuința din localitate. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie decedată, în vârstă de 26 de ani.

La o examinare primară, nu ar fi prezente urme vizibile de violență, cu excepția celor specifice prin spânzurare. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, au transmis oamenii legii.

CSM Târgoviște a câştigat la o diferenţă de 40 de puncte în Cupa României

În meciul de pe 19 septembrie din Cupa României, CSM Târgovişte a ieşit victorioasă. Formaţia a câştigat împotriva clubului Agronomia București, la o diferenţă de 40 de puncte. Au marcat pentru formaţia dâmboviţeană Eva Rupnik-19 puncte; Teodora Manea-18 puncte; Chantel Charles-13 puncte; Bianca Nan-11 puncte; Nicolett Orban-5 puncte; Leilani Mcintosh-5 puncte; Bianca Nagy Voica-5 puncte; Alina Savu Chiviu-4 puncte.

Reclamă

„Echipa de baschet CSM Târgoviște câștigă primul meci din Cupa României pe teren propriu, în fața celor de la CS Agronomia București.

Astăzi, Sala Ioan Valerian din Târgoviște a fost martora unui spectacol sportiv, în care echipa noastră s-a impus în primul meci din cadrul Cupei României. Sportivele noastre au făcut un meci bun în fața formației CS Agronomia București, încheind partida cu un scor favorabil, ce le asigură un start promițător în competiție.

Scorul final dintre CSM Târgoviște și CS Agronomia București: 80-40 (15-12; 28-6; 16-14; 21-8)”, a transmis pagina oficială a clubului CSM Târgoviște.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:53

Adrian Şut, OUT din cantonamentul naţionalei! Anunţul făcut de FRF

18:30

A murit Johan Neeskens! Legenda lui Ajax avea 73 de ani! A fost coleg cu Johan Cruyff şi elev al lui Ştefan „Pişti” Kovacs

18:19

Cătălin Cîrjan, out de la Naționala U21! Mijlocașul de la Dinamo a părăsit cantonamentul

18:15

Florin Tănase e suspect de ruptură musculară! Ce se întâmplă cu vedeta FCSB-ului

17:26

Claude Makelele a plecat de la Asteras Tripolis! Contre cu conducerea clubului după doar trei meciuri de la instalare

17:04

Irina Begu a fost eliminată de la Wuhan! România a rămas cu o singură reprezentantă pe tabloul de simplu

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”
Citește și