Închide meniul

O prezentatoare a început să plângă, în direct, când a văzut copiii care fugeau de război. „Încercau să scape din Ucraina, iar tații lor își luau rămas bun”. Video răvășitor

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 februarie 2022, 12:29

O prezentatoare a început să plângă, în direct, când a văzut copiii care fugeau de război. „Încercau să scape din Ucraina, iar tații lor își luau rămas bun. Video răvășitor

O prezentatoare a început să plângă, în direct

Colaj Twitter Sky Sports

Hayley McQueen, prezentatoarea de 42 de ani de la Sky Sports, nu s-a putut controla. Îmbrăcată în culorile steagului Ucrainei, aceasta prezenta niște cifre ale lui John Stones, în momentul în care a văzut imaginile dramatice cu copiii ucraineni. Atunci, i-au dat lacrimile și cu greu a mai putut vorbi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fata fostului jucător al lui Manchester United și Leeds United, Gordon McQueen, a și explicat motivele pentru care a început să plângă în direct.

Intră aici pentru a vedea momentul în care prezentatoarea izbucnește în plâns!

Rusia a invadat Ucraina | O prezentatoare TV a început să plângă în direct când a văzut imaginile cu copiii ucraineni

”Am acoperit multe știri tragice la Sky Sports de-a lungul anilor și puteam să spun că tot timpul mi-am stăpânit emoțiile, dar, dintr-un anumit motiv, ieri am clacat. De când am devenit o mamă, probabil că văd lucrurile altfel. Am devenit mult mai sensibilă.

Devenisem supărată după ce am văzut reacțiile din lumea sportului după invazia Rusiei. Mi-am văzut și colegii care erau LIVE de la Kiev. Erau acele imagini cu copiii care scăpau din Ucraina, părinți care își luau adio de la copii. O anumită fetiță strângea câte un ursuleț de pluș sub fiecare braț și era înfofolită într-un costum de schi. Arăta ca Ayla a mea.

Reclamă

Mă simt jenată că am pățit așa ceva în direct, dar nu puteam să îmi scot aceste gânduri din cap. Știu că noi, jurnaliștii, trebuie să fim imparțiali, dar am purtat culorile Ucrainei pentru ca prietenii și colegii de acolo să știe că suntem alături de ei”, a spus McQueen despre momentul greu trăit.

Junior Moraes, detalii din infernul declanșat de Vladimir Putin în Ucraina

Junior Moraes, fostul golgheter al Gloriei Bistrița, este unul dintre fotbaliștii care au scăpat de calvarul din Ucraina și au ajuns în România. Aici, au fost preluați de autocarul naționalei de la Vama Albița și aduși la Mogoșoaia.

”România a fost mereu în inima mea, pentru că am trăit momente frumoase aici și am mulți prieteni. România ne ajută și mulțumesc mult tuturor pentru sprijinul acordat. Nu am putut să plec de unul singur și să-i las pe ei în spate. Sunt foarte bucuros acum că toată lumea este în siguranță și va merge acasă.

Reclamă 4 / 0/3

În acest moment sunt pur și simplu în șoc. În primele două zile a fost foarte multă tensiune, cu bombe, cu armata rusească apropiindu-se foarte mult de noi, picau comunicațiile, nu puteam lua legătura cu cei dragi. Eram 70 de oameni înghesuiți într-o cameră de hotel, ca într-un buncăr. Războiul nu este bun pentru nimeni”, a spus Moraes.

Jucătorii de la granzii Ucrainei, Dinamo Kiev și Șahtior Donețk, dar și familiile lor, au reușit să ajungă în România noaptea trecută. Au scăpat de război și au trecut granița prin vama Albița. Răzvan Burleanu i-a așteptat, cu autocarul echipei naționale, chiar la intrarea în țară.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și