Închide meniul

„Omul ăsta trebuie să facă puşcărie!” Ilie Năstase, la capătul răbdării. Scandalul de milioane de euro cu Ciprian Marica escaladează

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 ianuarie 2022, 8:56

„Omul ăsta trebuie să facă puşcărie! Ilie Năstase, la capătul răbdării. Scandalul de milioane de euro cu Ciprian Marica escaladează

Scandal uriaş între Ilie Năstase şi Ciprian Marica

Colaj Hepta / Facebook

  • Ilie Năstase, la capătul răbdării
  • Scandalul de milioane de euro cu Ciprian Marica escaladează

Ilie Năstase şi Ciprian Marica se află în mijlocul unui scandal fără precedent. Miza acestuia sunt milioanele de euro de la fosta bază Voinţa, din Capitală. Cei doi sunt prieteni vechi, dar acum se ameninţă unul pe altul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase, la capătul răbdării

Ciprian Marica este naşul de cununie al lui Ilie Năstase, dar miza banilor este mai mare pentru cei doi. Nasty i-a făcut fostului fotbalist plângere penală, iar acuzaţiile sunt de-a dreptul incredibile. De fals în acte este acuzat Marica după ce l-ar fi scos din propria fundaţie pe fostul mare jucător de tenis. „Din ce am înțeles de la avocați, este un grup infracțional. În 2018, la solicitarea lui, am încheiat un contrat pentru un teren de fotbal. Marica s-a obligat să facă tot, și tribuna, ce era pe acolo. Când am văzut că nu face nimic, i-am atras atenția și de aici a început totul. De multe ori i-am spus: Cipriane, ce faci acolo, caut pe alcineva… El se tot lăuda că e terenul lui. La un moment dat mi-a spus că vrea să intre și el în fundație. Nu știu ce a făcut, dar judecătoarea de la sector 1 i-a spus că nu poate să fie membru fondator. S-a adus cu aceeași cerere la alt sector și a reușit.

M-am trezit la o ședință că eu sunt doar membru onorific, eu m-am rdicat de la masă și am plecat pentru că mi-am dat seama că mi-a furat fundația. (…) Am fost prieteni, nu mai suntem. Vreau să vedem cum s-a furat fundația asta. El și-a băgat toată familia în fundație și m-a dat pe mine afară. Asta înseamnă înșelăciune, uz de fal. El crede că a scăpat de mine. E un mincinos, e un hoț, că nu știu cum să-i spun altfel. Duce în eroare pe toată lumea. Omul ăsta trebuie să facă pușcărie pentru ce a făcut”, a spus fostul mare jucător de tenis, conform realitatea.net.

Reclamă
Citește și:

Răspuns dur al fostului atacant

De partea cealaltă, Ciprian Marica susţine că acuzaţiile sunt la limita ridicolului. „Am salubrizat și am deratizat, am scos zeci de tone de deșeuri din acea fostă bază sportivă. Am construit terenuri ultramoderne, importând materiale de cea mai bună calitate, la standarde de competiții internaționale. Am importat structuri unice în Romănia și am folosit specialiști din străinătate pentru a crea condiții optime pentru performanță și siguranță, așa cum rar se pot găsi în țara noastră”, a fost comunicatul emis de Marica în urmă cu câteva zile.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA
Liga 1 • 27 mart., 16:24
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA: „O tâmpenie! Sunt indignat”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
AntenaPLAY • 26 mart., 15:50
Ciprian Marica a spus cum ar arăta lotul României la EURO dacă ar fi el selecţioner! Ce a declarat despre Ianis Hagi şi Drăguşin!
Ciprian Marica, înainte de Columbia - România (21:30, Antena 1, AntenaPLAY): "Va fi ca la EURO, vom suferi"
AntenaPLAY • 26 mart., 13:43
Ciprian Marica, înainte de Columbia – România (21:30, Antena 1, AntenaPLAY): „Va fi ca la EURO, vom suferi”
Florinel Coman, lăudat de un rival din Liga 1
Liga 1 • 19 mart., 17:25
„E momentul să plece!” Florinel Coman, lăudat de un rival din Liga 1: „Atitudinea lui e foarte bună!”