Închide meniul

”Omul n-are mamă, n-are tată!” Aflat în plin scandal cu Ciprian Marica, Ilie Năstase tună și fulgeră: ”Aș intra cu buldozerul și aș dărâma tot!”

Reclamă

Publicat: 15 februarie 2022, 13:43

”Omul n-are mamă, n-are tată!” Aflat în plin scandal cu Ciprian Marica, Ilie Năstase tună și fulgeră: ”Aș intra cu buldozerul și aș dărâma tot!”

Scandal uriaş între Ilie Năstase şi Ciprian Marica

Colaj Instagram

Ilie Năstase a răbufnit la adresa lui Ciprian Marica

Năstase se va duce în audiență la ministerul Justiției, după ce i-a făcut și plângere penală fostului atacant al naționalei României. Ilie a obținut gratuit administrarea bazei sportive ce are o suprafață de 63.000 mp și e evaluată la peste 50.000.000 de milioane de euro. E concesionată de „Nasty” pe o perioadă de 49 de ani. Fosta bază sportivă „Voința” se numește acum „Nastase&Marica Sports Club”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Din 13 terenuri am rămas doar cu 6. I le-am dat lui și el le-a făcut din tenis de minifotbal. Nu i-am luat mai mulți bani. O să avem un proces, altfel aș intra cu buldozerul și aș dărâma tot. Eu am construit tot aici și vine el să mi le ia? Cică eu i-am predat fundația cu semnătura, vă vine să credeți? Apoi eu am devenit membru în fundația condusă de el? Cine poate crede asta?

Nu am preluat nimic din ce spune Marica. Care-i nebunul care să-i predea lui? Trimite notificări contabilei să-i dea actele… E caraghios! Cică sunt 6 exemplare prin care am cedat fundația, vreau să le văd și eu… Marica e un băiat politicos, cu bun simț, dar ce a făcut el aici e de domeniul penalului! O să ne spună în fața procurorului…

Și îmi spunea să-i dau afară pe toti cei cu care am contract. I-am zis, băi băiatule, dacă am contract nu pot să reziliez contractul. El voia să preia toată baza! N-a reușit. A fost un măgat că eu i-am dat tot. Nu îmi vine să cred că m-ai păcălit. E urât! Omul n-are mamă, n-are tată”, a declarat Ilie Năstase, potrivit prosport.ro.

Ilie Năstase, dezvăluiri teribile despre Ciprian Marica

Ilie Năstase continuă „războiul” cu Ciprian Marica. Fostul mare jucător de tenis este într-un scandal de proporții cu nașul său după ce a fost exclus din fundația care îi poartă numele. Primul lider ATP din istorie acuză că i s-a falisificat de 22 de ori semnătura.

Reclamă

Am un contract cu el pe închirierea terenurilor la care nu a plătit niciun ban din 1 iulie 2021. De asemenea, pentru folosirea numelui alt contract. Fiecare dintre angajamnte creștea ca sună de la un an la altul.

A venit și a schimbat domeniul terenurilor. Era de tenis, el le-a făcut de fotbal. I-am zis … Ce faci Cipriane? A zis că să stau liniștit. Scopul lui era să pună mâna pe toată baza. Are plângere penală și acum o să mă duc în audiență la ministrul Justiției. Deja am vorbit. Nu las lucrurile așa. Nu pot să dorm noaptea. Soția mea e devastată, eu nu pot dormi noaptea.

Sunt două decizii acolo care se bat cap în cap, voi cere să se verifice cum s-au înregistrat niște acte false„, a declarat Ilie Năstase pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și