Închide meniul

(P) Cote la trofeu și ponturi pentru ultima etapă din Serie A

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2022, 15:17

AC Milan este la un singur pas să câștige titlul în Serie A, pentru prima oară după anul 2011. „Rossonerii” au trecut cu succes penultimul examen din această stagiune, impunându-se cu 2-0 în fața Atalantei, duminică seara, prin golurile marcate de R. Leao (minutul 56) și T. Hernandez (minutul 75).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutarea lui Inter nu s-a lăsat prea mult așteptată. Câteva ore mai târziu, elevii lui Inzaghi au câștigat fără probleme partida de la Cagliari (scor 3-1) și s-au apropiat din nou la doar 2 puncte distanță de lider.

Prin urmare, soarta titlului se va decide în ultima etapă, programată duminică, 22 mai, cu toate partidele începând de la aceeași oră. Vestea proastă pentru „Nerazzurri” este că Milan are nevoie de un singur punct în meciul de la Sassuolo pentru a câștiga Scudetto, însă în fotbal se poate întâmpla orice.

Cotele stabilite de bookmakeri nu lasă prea multe speranțe fanilor lui Inter. La agenția de pariuri 888sport AC Milan are cota 1.10 la trofeu, iar Inter 7.50.

Reclamă

Are AC Milan un complex Sassuolo?

Diavolii milanezi” nu au amintiri prea plăcute din ultimele două meciuri directe jucate în compania lui Sassuolo, ambele pierdute chiar pe San Siro: 1-3 în noiembrie 2021 și 1-2 în aprilie 2021.

De această dată, situația este diferită. Sassuolo se află pe poziția a 11-a în clasament, astfel că nu este implicată nici în lupta pentru locurile ce duc în cupele europene, nici pentru evitarea retrogradării.

Lipsa unui obiectiv s-a reflectat și în evoluțiile recente ale echipei, 3 înfrângeri (printre care și un usturător 6-1 cu Napoli), un egal și o singură victorie.

Reclamă 4 / 0/3

Milan, în schimb, vine după 5 victorii consecutive în Serie A și e foarte greu de crezut că mai poate rata titlul, în condițiile în care îi este suficient chiar și un egal. Astfel, este de așteptat o evoluție prudentă a oaspeților și o victorie fără prea multe goluri, pariu cotat excelent la 888sport, în secțiunea de propuneri Match Combos.

 

Inter a câștigat ultimele 4 partide jucate acasă cu Sampdoria

Deși a înscris de fiecare dată în ultimele 4 deplasări pe terenul lui Inter, Sampdoria nu a reușit să smulgă niciun punct milanezilor, iar în ultima etapă din această ediție de Serie A se numără printre echipele care nu mai au vreun obiectiv, fiind clasată chiar deasupra zonei de retrogradare.

Inter este în formă excelentă pe acest final de sezon. A câștigat Cupa Italiei în fața lui Juventus și ultimele 3 meciuri din Serie A, iar spectacolul a fost la cote înalte de fiecare dată – minim 3 goluri în fiecare din cele mai recente 8 partide disputate în toate competițiile.

În acest context, sunt șanse mari să asistăm la o nouă victorie a lui Inter în fața Sampdoriei într-un meci cu goluri de ambele părți. Cota pentru victorie Inter este foarte mică (1.12), însă selecția Ambele marchează are o cotă mult mai atractivă (2.12) și, conform statisticilor este destul de probabil să vedem goluri de ambele părți.

 

Reclamă

Inter este actuala deținătoare a trofeului în Serie A și a obținut 19 titluri de-a lungul timpului, reușind și o serie destul de recentă de 5 consecutive, în perioada 2006 – 2010. Milan are cu un trofeu mai puțin, 18, însă are toate șansele să o egaleze pe concitadina sa în această duminică.

Cotele la pariuri pot suferi modificări în orice moment.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Ardelenii i-au egalat la puncte pe olteni 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și