Închide meniul
VIDEO

Spectacol total în Europa! Inter a câștigat Cupa Italiei în prelungiri, după o finală dramatică cu Juventus! Manchester City, festival de goluri cu Wolves

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2022, 0:35 / Actualizat: 12 mai 2022, 1:44

Spectacol total în Europa! Inter a câștigat Cupa Italiei în prelungiri, după o finală dramatică cu Juventus! Manchester City, festival de goluri cu Wolves

Meciuri spectaculoase în Europa! Juventus - Inter 2-4 și Wolves - Manchester City 1-5

Meciuri "de foc" în Europa / Colaj Profimedia

Spectacol total în Europa! Juventus – Inter 2-4 și Wolves – Manchester City 1-5 au fost cele mai tari meciuri de miercuri seară. Inter a câștigat Cupa Italiei după o finală superbă pe Olimpico. City a făcut instrucție pe Molineux Stadium și continuă cursa către un nou titlu în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin de Bruyne a fost omul serii, reușind să marcheze 4 goluri în meciul câștigat categoric de formația lui Pep Guardiola pe terenul „lupilor”.

Spectacol total în Europa! Inter a câștigat Cupa Italiei. Manchester City, recital de goluri cu Wolves

Update 0.36: Juventus – Inter 2-4 (după prelungiri). Inter a cucerit Cupa Italiei, după o finală dramatică pe Stadio Olimpico. Este cea de-a 8-a Cupă câștigată de Inter, după cele din 1939, 1978, 1982, 2005, 2006, 2010 și 2011.

Meciurile zilei din Premier League:

Leeds – Chelsea 0-3
Leicester – Norwich 3-0
Watford – Everton 0-0
Wolves – Manchester City 1-5

Meciurile zilei din La Liga:

Alaves – Espanyol 2-1
Osasuna – Getafe 1-1
Sevilla – Mallorca 0-0
Elche – Atletico Madrid 0-2

Reclamă

Update 00.05: Juventus – Inter 2-4. Echipa lui Simone Inzaghi s-a dezlănţuit în prelungiri. Ivan Perisic a marcat un gol fabulos şi a reuşit dubla.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 00.05: Juventus – Inter 2-3. Gol marcat de Ivan Perisic, din penalty, iar Inter e aproape de a câştiga Cupa Italiei.

Reclamă 4 / 0/3

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 23.57: Wolves – Manchester City 1-5. Continuă festivalul de goluri oferit de formația lui Guardiola. Raheem Sterling și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 23.50: Juventus – Inter 2-2. Finala Cupei Italiei se va decide în prelungiri.

Update 23.40: Juventus – Inter 2-2. Calhanoglu restabilește egalitatea, din lovitură de la 11 metri.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 23.34: Wolves – Manchester City 1-4. FA-BU-LOS! Kevin de Bruyne marchează și cel de-al 4-lea gol! Seară incredibilă pentru mijlocașul belgian.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 23.12: Juventus – Inter 2-1. „Bianconerii” au întors rezultatul în numai trei minute. Dusan Vlahovic a marcat în minutul 53, după un contraatac fulgerător al lui Juve.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 23.10: Juventus – Inter 1-1. Alex Sandro a restabilit egalitatea în finala Cupei Italiei. Samir Handanovic a scăpat mingea în plasă, după șutul expediat de brazilian.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 22.39: Wolves – Manchester City 1-3. Kevin de Bruyne, de neoprit! Starul belgian face hat-trick-ul, cu un șut violent de la 16 metri. De Bruyne a avut nevoie de numai 17 minute ca să înscrie de 3 ori în poarta lui Wolves.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 22.31: Wolves – Manchester City 1-2. Același De Bruyne înscrie și readuce formația lui Guardiola în avantaj. Început nebun de meci pe Molineux Stadium!

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 22.25: Wolves – Manchester City 1-1. „Lupii” egalează prin Leander Dendoncker!

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 22.22: Wolves – Manchester City 0-1. Kevin de Bruyne a deblocat tabela!

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 22.07: Juventus – Inter 0-1. Nicolo Barella a deschis scorul, cu un șut superb din afara careului.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Juventus și Inter se luptă în ultimul act din Cupa Italiei. Pe drumul către finală, „bianconerii” au trecut de Sampdoria, Sassuolo și Fiorentina. De cealaltă parte, Inter a eliminat Empoli, AS Roma și AC Milan.

Tot astăzi, Manchester City joacă pe terenul lui Wolves. Trupa lui Pep Guardiola continuă cursa pentru titlul din Premier League, cu Liverpool. „Cetățenii” se află la egalitate de puncte cu „cormoranii” (86), care au jucat deja în această etapă.

Tot astăzi se poate decide într-o proporție mareocupanta locului al doilea din La Liga. Barcelona are nevoie ca Sevilla și Atletico Madrid să obțină maximum un punct din duelurile cu Mallorca, respectiv Elche, pentru a fi sigură de poziția secundă din Spania.

Recomandări
  • Spectacol total în Europa! Juventus – Inter 2-4 și Wolves – Manchester City 1-5, cele mai tari meciuri de miercuri seară
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și