Închide meniul

(P) Prima finală Conference League – detalii, ponturi și cote pariuri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2022, 16:55

Miercuri, 25 mai, cu începere de la ora 22:00, Air Albania Stadium găzduiește prima finală Conference League, cea mai nouă competiție înființată de UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre cele mai titrate echipe ce s-au aliniat la startul acestei ediții inaugurale din Conference League s-au numărat Leicester, PSV, Copenhaga, Fenerbahce, FC Basel, Marseille, PAOK, Gent, Midtjyland sau Sparta Praga, iar finalistele sunt AS Roma și Feyenoord.

Pe lângă procentele din market pool și sumele încasate deja pe parcursul competiției, cele două finaliste luptă pentru premii de 5 milioane de euro, respectiv 3 milioane de euro.

Finala Conference League va fi arbitrată de o brigadă condusă de românul Istvan Kovacs, cel care a arbitrat și semifinala UCL dintre Manchester City şi Real Madrid.

Cum văd casele de pariuri duelul dintre Roma și Feyenoord

Reclamă

Deși mai sunt câteva zile până la startul finalei, o parte din agențiile de pariuri online au pregătit deja cotele pentru AS Roma vs. Feyenoord. La 888sport sunt deja peste 220 de opțiuni disponibile, iar cotele afișate pe piețele principale arată astfel în acest moment:

Desigur, poți construi și bilete cu mai multe selecții din finală, totul cu o cotă unică (cu funcția Creează-ți pariul) sau poți accesa secțiunea Match Combos, acolo unde vei găsi pariuri combinate cu cote foarte atractive. Ne-au atras atenția două ponturi care merită luate în calcul.

Reclamă 4 / 0/3

Primul presupune o victorie a Romei la capătul unui meci în care nu se înscriu mai mult de 4 goluri și este cotat cu 2.65, iar cel de-al doilea pont este dedicat celor mai fanteziști: Victorie Roma & Cele mai multe cornere Roma & Cele mai multe cartonașe Feyenoord – toate 3 selecțiile cu o cotă unică de 10.50.

Jose Mourinho, în fața celui de-al 3-lea trofeu european

Fără performanțe notabile în ultimii ani, Jose Mourinho este unul dintre antrenorii cu o vitrină de trofee de invidiat. Printre cele mai importante se numără 2 Champions League (în 2010 cu Inter Milano și în 2004 cu FC Porto), 1 Cupa UEFA (în 2003 cu FC Porto), 1 Europa League (în 2017 cu Manchester United), 3 Premier League (toate cu Chelsea, în 2005, 2006 și 2015), 3 La Liga (în 1998 și 1999 cu FC Barcelona și în 2012 cu Real Madrid) și 2 Serie A (ambele cu Inter Milano în 2009 și 2010).

Când lucrezi la Roma, locuiești în Roma, respiri Roma și pentru acest club. Am simțit că sunt la un club puternic, însă fără trofee europene, încă din prima zi în care am semnat. Așadar, sunt foarte emoționat. Pentru noi, aceasta este Champions League.”, a declarat Jose Mourinho referitor la finala Conference League.

Echipele de start, conform uefa.com (pot exista modificări):

Reclamă

Atuurile celor două protagoniste ale finalei: Roma are un lot de aproape 3 ori mai scump, iar Feyenoord 3 cupe europene în vitrină

AS ROMA este una din cele mai puternice echipe din fotbalul italian, cu un lot evaluat la 369.35 milioane de euro pe transfermarkt.com. Cei mai valoroși jucători aflați sub comanda lui Mourinho sunt italianul L. Pellegrini și englezul cu origini nigeriene T. Abraham, ambii cu o valoare de piață de 45 de milioane de euro.

Romanii au câștigat doar de 3 ori campionatul Italiei, în anii 1942, 1983 și 2001, au 9 Cupe ale Italiei în vitrină (cea mai recentă în 2008) și niciun trofeu european.

FEYENOORD ROTTERDAM are un lot ce valorează 134.05 milioane de euro. Cel mai scump component al lotului este columbianul în vârstă de 22 de ani L. Sinisterra, 18 milioane de euro.

Olandezii au câștigat Cupa Campionilor în 1970, de două ori Cupa UEFA (în 1974 și 2002), au 15 titluri în Olanda (ultimul în 2017) și 13 Cupe (cea mai recentă în 2018).

Cele două formații s-au întâlnit o singură dată până acum, în 16-imile Europa League ediția 2014/2015. Partida tur s-a încheiat la egalitate, 1-1, la Roma, însă olandezii nu au reușit să fructifice avantajul propriului teren în retur. Roma s-a impus cu 2-1 în partida de la Rotterdam și a mers în optimi, acolo unde a fost eliminată de Fiorentina.

Cotele la pariuri pot suferi modificări în orice moment.

 

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:33 EXCLUSIVUn atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB! Cât trebuie să plătească Gigi Becali ca să îl transfere 14:41 EXCLUSIVGeorge Puşcaş se va opera! Cât va lipsi atacantul român, după accidentarea suferită în Bari – Pisa 14:36 LPF a anunţat când se va juca Universitatea Craiova – FCSB! Programul etapei a 8-a din play-off/play-out 13:42 FotoReacţia lui Gigi Becali după ce a auzit că Adrian Mititelu Jr e în spital! Ce sfat i-a dat lui Adrian Mititelu legat de fiul lui! 13:00 Gigi Becali a dezvăluit cât va lipsi Vlad Chiricheş după ultima accidentare: „Îmi pare rău de el” 12:39 „De Paşte campion” Reacţia lui Gigi Becali atunci când i s-a atras atenţia că e foarte aproape să se întâmple acest lucru! 12:38 Novak Djokovic a rămas lider în clasamentul ATP! Ce avans are sârbul faţă de Jannik Sinner şi Carlos Alcaraz 12:01 Anunţul lui Gigi Becali despre transferurile lui Louis Munteanu şi Denis Alibec! Câţi bani va investi pentru Liga Campionilor 11:50 Marius Şumudică, anunţul pe care îl aşteptau toţi rapidiştii: „M-a contactat Angelescu”! Ce urmează să se întâmple 11:22 Marius Şumudică, verdict dur pentru Gigi Becali: „Nici Europa League”! Jucătorii FCSB-ului pe care i-a făcut praf! Vezi toate știrile
Citește și